@“tuggce81” merhabalar öncelikle hayırlı günler diliyorum 🤗 bende 27 haftalık hamileyim. İkinci hamileliğim benimde bebeğim erkek, ayrıntılı ultrasonda benimde sizinki gibi yavrumun böbreğinde büyüme olduğunu söyledi doktor ama korkulacak endişe edilecek bir durum değil dedi. Bazı bebekler idrarını yapamıyormuş ya da az yapıyormuş orda birikiyormuş. Sünnet derisiyle alakalı bir durummuş ve genellikle erkek bebeklerde oluyormuş. Burdan size yazmak istedim sakın üzülüp endişeye kapılmayın. Şuan bebeğim çok şükür sağlıklı kilosu her bebekten ilerde gidiyor maşallahı var evet büyüme azda olsa yine var her kontrole gittiğimde doktor umursamıyor bile ben zaten doğduktan bir iki ay içinde sünnet ettireceğim sizede tavsiye ediyorum bunu doktorunuzda sòylecektir doğduktan hemen sonra ilk idrarıyla böbrek eski haline geliyormuş bebekler rahatlıyormuş. Ayrıntılı ultrasonda doktorum aynen böyle söyledi doğduğunda düzelecek dedi sizde üzülmeyin dertlenmeyin bebeğinizde etkilenmesin onların her şeyden haberi var Allahında izniyle kucağınıza sağlıkla alın inşallah 💙🤗