Boncukk123 Mucizemsin_bebek inşaAllah Rabbim guzel haberler vermenizi nasib etsin en sevdiklerinize de bizlere de 🤲🏻🌹🌸
EceKrb Aabbccc bende aynı gün başladımm 🙂 inşaallah güzel sonuçlar alırız 🌸 Gonal - f ve tarlusal kullanıyorum ama iğneyi eşim vuruyor bana göbekten, siz neden hastahanede vuruluyorsunuz merak ettim
Aabbccc EceKrb EceKrb kaçıncı gününuzdesiniz canm aynıyız o zaman desene🙂tek gonal f kullanıyorum kaclik kullanıyorsunuz ben kendim zaten yapamıyorum eşimde yanımda değil korkuyorum yapmaya o yüzden hastaneye gidiyorum ya 😗
EceKrb Aabbccc tabii nasıl rahat ve güvenli hissediyorsan öyle olmalı, ben farklı birşeymi var acaba diye merak ettiğimden sordum 🙏🏼❤️ 300lük vuruluyorum cumartesi günü ilk iğnemdi bugün 3. yü vuruldum 🌸
Aabbccc EceKrb yok canım keşke evde yapabilsemde yapamam yani ya korkuyorum açıkçası 🙂aynı canım bnde cumartesi ilk iğneyi vurdum bugün 3.gunumdu Çarşamba kontrol 🙂senn ne zaman
EceKrb Aabbccc benimde aynı şekilde ilk kontrolüm çarşamba sonrakini cuma diye planladık 🙂 nerede yaptırıyorsun tedavini 🌸
EceKrb Aabbccc Alle’de yaptırıyorum bende ataşehirde, doktorum Furkan Kayabaşoğlu ve Serkan Aydoğdu ☺️
Aabbccc EceKrb hadi hayırlısı olsun inşallah canım haberleselim nasıl gidecek diye aynu sureckten birilerini arıyordum bende zaten😍🙂