gizeem93 Kızlar 30+4 den selamlar bebişimin kıyafetlerini artık yıkayıp ütüleyip hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum kıyafetleri kaç derecede yıkadınız kaç devirde sıktırdınız ilk kez anne olacağım da 🙈 tecrübeli anneler beni bilgilendirebilir mi 😊
mervemurat16 gizeem93 30 derece 800 devirde yıkadım sonra durulama sıkmaya aldım.Mis gibide oldu çekme vs de olmadı hem daha hızlı kurudu
alynozds Canım ben annemin tavsiyesi ile 30 derecede yıkayıp 800 derecede sıktırdım internette de genelde öyle yazıyor
gizeem93 alynozds teşekkür ederim. Peki yıkamak için şuan erken mi sizce biraz daha beklemelimiyim 30+4deyim
Seher1616 Benimde ilk gebeliğim zamanı gelince yavaştan bende başlıycam 30 derece uzun programda yıkamayı düşünüyorum deterjan kalıntısı falan kalmasın güzelce durulasın diye
Lavinia1924 gizeem93 merhaba bende dun yıkadım 30 derece 800 devirde yıkadım bugün artık ütüleme aşaması
Zeynepli12345 gizeem93 30derecede yıkadım 800 derecede sıktırdım ayriyetten makine durduğu zaman tekrardan durulatma programında çalıştırdım kalıntı kalmasın diye
Canann1601 gizeem93 30 derece 400 devirde hassas programda yikadm. en düşük devirde yıkamanız yeter zaten hepsi temiz sadece kokusu değişsin yeni olduğu için yıkanması yeterli leke yok bsey yok 😊😄
gizeem93 Canann1601 tesekkür ederim. Peki şuanda yıkamak için erken mi 30+4deyim biraz daha beklemelimiyim
Canann1601 gizeem93 rica ederim.Daha agirlasmadiysaniz bekleyin. Siz bilirsiniz ben 32. Haftada yikadm 33 de çantayı hazırladım su an 37+3 um iyi ki yapmışım diyorum çünkü gün geçtikçe ağırlaşıyor insan yalancı sancılar oluyor halsizlik oluyor. Haftaya başlayabilirsiniz isterseniz ben iki günde bitirdim yıkamayı ütüyü. kimi bir hafta sürdü diyor
inarches gizeem93 Ben şuan 26.haftadayım bende sizin gibi 30. Haftalarda yıkamayı düşünüyorum çünkü doğum işi bu nezaman nolcağı belli olmaz hazır olması iyi olur diye düşünüyorum:)
alynozds gizeem93 Bencede başlayın ütüler zaman alıyor malum bir oturuşta hepsini yapamıyoruz artık 😂😂😂 ben bir haftada anca bitirmiştim
Bernush 30- 800 de ideal sanki ama deterjan için makine bittikten sonra bi kere durulamada yapılabilir. O vakitler geldiğinde inşallah, böyle yapmayı düşünüyorum :) Bende size bişey sorayım, kurutma makinesinde kurutan var mı