Deniz098 Merhaba bir oğlum var adı Ekrem ikinci oğluma nasipse Kerem adını koymayı düşünüyoruz Kerem isminde çocuğu yada tanıdığı olan var mı nasıl huyu sakin mi ilk çocuğum çok zordu inşallah bu biraz daha uysal olur 😊
Knergiz Deniz098 arkadaşımın bebeği adı Hüseyin kerem. 15 aylık ama zor bi bebek kucak istiyor sürekli nerdeyse mız mız bebek
Boncukk123 Deniz098 iki tanıdığım var birisi kuzenim diğeri kaynım birisi cok sakin laf dinler saygılıdır diğeri cok agrasif kafasının dikine gider kendi bildiğini okur isim olarak cok guzel ama beğeniyorum
Nnoktaa Deniz098 yeğenimin adı olmasaydı oğlumun adı kesinlikle Kerem koyardım. Yakışıklı, efendi, sempatik ve zeki oluyorlar. 😍😍😍
Snurcetin Benim yeğenimin adı Kerem . Annesi babası kardeşleri sakinler ama Kerem inanılmaz yaramaz sürekli ağlıyor aşırı inatçı gözünün yaşı dinmez. Canı sağolsun da. Tabi bütün Kerem ler aynı mıdır bilmem 😄 Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin
Emossh Benim oğlumun adı Kerem 16 yaşında küçükken çok hiperaktif bir çocuktu ama asla söz dinlememezlik yapmadı bizi bu güne kadar hiç üzmedi yavrum çok sevgi dolu ve yardımsever merhametli bir çocuk iyi ki benim oğlum ❤️
Meral_56 Deniz098 benim kuzenimin cocugunun ismi Kerem asiri sessiz bir cocuk cok gec konustu hatta. Ama bütün Keremler ayni değildir
BUSRA-2121 Deniz098 benim öğrencim vardı muhteşem bi çocuktu zeki kibar sakin uysal onu tanıdığım için ikinci seçeneğim keremdi benim isim olarak ☺️
hayalim35 Deniz098 arkadaşımın bebeği var kerem 6 aylık aman Allahım yok böyle bişi kolik geçen bana geldiler yemeğe bi dk susmadı hep ağladı sabah 5 te uyanıyor yatana kadar kadın ayakta hiç susmuyor bebeği gece de zor yatıyor dedi her bebek aynı değildir ama bn delirirdim heralde bnmkiler öyle olsaydı
Zuhales Oğlumun ismi . Söylemesi kolay bi isim . Hiparaktif oğlum, gözle görülür zekiliği var, herkesin demesine göre yakışıklı 🙈 Kötü yanı inatçı, çok hareketli , yani yorucu bir çocuk yerinde durmuyor. Hep gözünün üstünde olması gerekiyor