Dilara_erc1 Sedefomur1 bende dün nst cektirirken dogum haneyi filan gördüm bi korku basti beni🥺🥺😰 normal dogumdan vazgecicem galibaa
Mercimeek Sedefomur1 çiçeğim amiinnnn. Hormonlarımız tavan normal zaman da bile biz kadınlar duygusalız hamile olunca daha da sulu göz oluyoruz
1deliannee umrumdadegil Belim ağrıyordu ve karnım çok kasılıyordu dinlenince de geçmedi bu şekilde anladım.
_Bihterziyagil 1deliannee teşekkür ederim ama 2 yaşında Oglum var istirahat pek de edemiyorum oturdugum yerde karnım kasılıyor 🤷🏻🤷🏻🤷🏻
1deliannee _Bihterziyagil Benimde 21 aylık oğlum var çok zor biliyorum ama idare ediyorum bi şekilde. Birde okula giden kızım var ama elimden geldiği kadar istirahat ettim. Şimdi artık 36 ya yaklaştım diye yeni yeni ayaklanmaya başladım diyebilirim
Arzuanne umrumdadegil belden başlıyor alt karında falan sıcaklık sancı gerilme oluyor karnın çok gergin oluyor bebek de taş gibi oluyor benim öyle oldu ama düzensiz
Rosealbina Sedefomur1 Allah yardımcınız olsun umarım sancı kesilir herşey yoluna girer ve zamanında gelir bebişiniz 🙏
umrumdadegil Arzuanne ya ben ayağa kalkamıyorum resmen o kadar sertleşiyor ki karnım yürümekte zorlanıyorum