Simay13 organik besleniyorum bebe büskivisinide oğlum ilk doğduğu zamanlar kendim yaptım aşçı anneden alışveriş yapıyorum meyve sebzemide internet üzerinden organik satanlardan tercih ediyorum çok şükür 6 senedir
bu şekilde devam ediyorum etmeyede en en çok özen gösteriyorum madem ki dişlerden dolayı yemediğini söyledilerse niye gerildin bu kdr bizde sana tutup normal yorumlar yapıyoruz gelipte sana nasıl verirsin verme etme verilirmişmiş tarzında yadırgar gibi konuşmuyorum sen biraz gerilmişsin patlıck yer arıyosun ama o kişi ben olamam k.bakma herkes fikirlerini yazmş bende de o hakkı uygulama verdiği için yazdım bir kerelik katmış olabilirsin hep katıcm demiyosun tmm ama o tad sence güzel olur mu tuz vermiyosun ama organik şekerli büskivi veriyosun oda ayrı bir tezatlık madem vücuduna o tarz şeyler sokmıcksın şekeride sadece mevsiminde olan meyveden almasını sağlıcksın cnm seni germek için yorumlar yapmıyorum ama sen her yorumunda daha da yükseliyosun sakin kafayla bi dhaa okursun yorumlarımı bnmle aynı yorumları yapan insanlarda var