Gyulche Hamikeimin basindan beri ara ara yasiyorum doktor normal dedi ama insan endiseleniyir 18 de kontrolum var yine sorucam vajinaminin hem dis hemde ic bolgesinde agrim oluyor surekli deil ama iste agri rahatsiz ediyir insani
Aysimamom37 Gyulche Benimde var içi agrıyor sağ tarafı uyandıgımda oluyor orada etkileniyor rahim büyüyor hamilelikte normaldir dedi doktor kendini doguma hazırlıyor endişelenmeyin.
Gyulche Aysimamom37 banada oyle dedi asil yazmamin sebebi belki biri ben bunu yaptimda biraz iyi geliyor felan der diye biliyosunuz insan sora sora danisa danisa ogreniyor
Aysimamom37 Gyulche Pilates spor iyi geliyor diyorlar ama ilerleyen zamanlarda geçiyor şuan 36. Haftalıgım geçti benim
Gyulche Aysimamom37 ben spor yapmak.isterim.ama benim 7 ci haftamda ve 14 cu haftamda kanamam oldu o yuzden biraz haraketlerim kisitli zaten asicik yorulayim belim ve kasiklarim.agriyor 1 yemeyi bile zor yapiyorum inanin
Aysimamom37 Gyulche Bende spor plates yapmadım hiç geçti kendiliğinden tehlikeli bir hamile geçiriyosanız bol bol dinlenin umarım geçer geçicektirde her ay farklı bir şikayeti oluyor insanın sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏🏻💗