Sewi Merhabalar sevgili anneler, Ben şu an 9 haftalık hamileğim ve bu benim ilk hamileliğim. Kendimi aç hissetmiyorum ve her şeyden midem bulanıyor. Sürekli uyuyorum. Midemde hep sızı var . Sizde nasıl geçiyor benimle aynı haftalarda olan anneler var mı?
Mercimeek Sewi çok normal güzelim bolca uyu acıkınca sağlıklı alternatifler tüket miden için doktorunla konuş ilaç vermek isteyebilir :) sana tavsiyem meyve yoğurt kefir kaşar peynir avokado kuruyemiş bunları günlük tüketmeye çalış beneğinin gelişimine katkıda bulunup senin kilo alımını engeller hı tabi olmazsa olmaz yumurtamız var :)
hayalim35 Sewi 20+3 haftalığım 3.gebeliğim aynı şeyleri yaşadım bi kaç hafta önce o kadar kötü geçti ki bnmki mide bulantısından rahatladım şuan ama ağrılarım oluyor bol bol uyu vaktin varsa ilerki haftalarda zor oluyor 🤭
Esra_yldz Sewi Bende aynı şekilde 9+3 deyim bel ağrım halsizliğim çok oluyor ve günlerdir geçmeyen boğaz ağrım var bide💐
Esraibo1998 Bende şuna 9 haftalık hamileyim aynı dediğiniz gibi elimden gelse hiç bişey yiyesim yok sabahları hafif bir bulantı oluyor uyku hali oluyor normal bu durumlar bu ikinci gebeliğim benim 😀
Sewi Esraibo1998 mide bulantılarım gün boyu devam ediyor buda bir şeyler yememe engel oluyor. Umarım geçicidir :)