Hilallf acil sezaryen oldum ben mecbur tamamen uyuttular durumumuz iyi değildi bebeklerin de benim de ama uyanınca e hadi kaldırın artık beni dedim öyle iyiydim yok olmaz dinlenmen lazım dediler bir kaç saat yattım sıkıldım haliyle sonra geldiler güzelce kaldırdılar giydirdiler yürüttüler dümdüz karşıya yada yukarı bakın o hareketin sanki bir sihri var kolay oluyor ilk gün bebeklerimi görmeye yoğun bakıma merdivenle indim karnımı hafifçe sardım o iyi geliyordu yürürken, 2. Gün sabah kendim kalktım yataktan kendi dizlerimden destek alarak gaz çıkaramadığım için hastaneyi turladım merdiven indim çıktım baya açıldım rahatlıkla bir arabada eve dönmek yormuştu beni ama zaten uykusuzdum arabada uyumuşum, kendinize zaman tanıyın dinlenebildiğiniz kadar dinlenin ama hep yatmayın mesela saat başı 5 dk 10 dk yürüyerek canlı tutun, şu korkulan karna bastırma olayı anestezi etkisi geçmeden hızlıca yapılan bir şey öyle karnınızı ezmiyorlar eliyle bası uyguluyor sadece 3 saniyelik bir işlem anestezi etkisi geçmemiş oluyor zaten (benim kan sulandırıcı bırakma şansım olmamıştı kanamam çok oldu diye 2 kere daha yaptılar 2 şer saat arayla hiç zorlanmadım bası acıttı ama ah bile dedirtmedi tabi ki size gerekmez ne kadar dayanılır olduğunu söylemek için yazdım))) bir de kum torbası koyuyor küçük bir şey o zaman ben oh dedim iyi geldi bana yani, sonda da alttan muayeneden daha kolay takması da çıkarması da 15 saniye sürmüyor her geçen gün daha iyi ola ola 25. Güne geldim hiç sezaryen olmamış gibiyim ki ben dinlenemedim çünkü 2 ayrı hastaneye her gün gidip geliyorum dinlensem 5. Gün bir şeyim kalmazdı herhalde diyorum 😀