umrumdadegil Ftsysf evet bakıyorlar ama istanbuldaysanız randevu bulmak baya zor diğer şehirleri bilmiyorum
tugcesakzci Ftsysf haftanız büyükse devlette çok zor randevu bulursunuz detaylıya 24. Haftada yaptıracaksanız 15. Haftada falan randevunuzu almış olmanız lazımdı
Umut_aras Ftsysf Mia0121 nasıl bakıyor devlet şehir Hastanesi’nde öyle bı bölüm yok bulunduğum ilçede araştırmayı aradım orda da yok develetin normal kadın doğumu bakiyormu
umrumdadegil Ftsysf 21 ya da 22. Haftada gitsen daha güzel olur ben öyle yapmıştım genelde öyle tavsiye ediliyor organları daha net oluşmuş oluyor🥰
umrumdadegil Umut_aras hayır kadın doğum polikliniği doktoru sana kayıt açıyor perinatoloji bölümüne MHRSden randevu alıyorsun randevuyu alırken yazıyor doktorların açıklama kısmında detaylı ultrason yapılıyor diye öyle yazan doktora randevu alacaksınız
Umut_aras Mia0121 ya gerçekten mi perinatoloji sırası almam gerekiyor falan denildi kendi özel kadın doğum doktorum
Umut_aras umrumdadegil bulunduğum şehir Tekirdağ araştırma Hastanesi’nde bölüm yokmjs şehir Hastanesi’nde doktor yokmus çok saçma kirklareliye baktım orda da poliklinik yokmuş Edirne’de var orası da uzak git gel zaten maaliyetli olacak yine özele yönlendiriyorlar bizi yanj
Mia0121 Umut_aras valla cnm bn normal kadın doğuma aldım sonra kendi beni ultrason kısmına yolladı baktırdık ama hastanelerde farklılık varsa bilmiyorum ben ilçedeyim şehir merkezi oluncamı bölüm istiyor acaba
Mia0121 Umut_aras yani normal kadın doğuma randevu al hem kontrole gitmiş olursun hem detaylıyı sorarsın
umrumdadegil Umut_aras malesef öyle oluyor istanbulda da her hastanede yok olana da randevu bulmak çok çok zor bende özelde yaptırdım mecbur🤦🏻♀️
Umut_aras Mia0121 bı arastircam inşallah bulabilirim perinatolog bakıyormuş olmadı yine üç bin lira verip özele gtcem