kaju765 Kızlar benim minnak kızım karnımın icinde resmen dönüp sekiller değişiyor asagiya müthiş bi baskı yapıyor hareketlerini vok aşağıda hissediyorum ilk defa böyle oldum bu kızın amacı ne acaba sizinde böyle oldumu
Ilba_34 kaju765 benim oğluşumda öyle hele hıçkırık tuttuğunda resmen kafası alt bölgeme vuruyor bide yarım saat sürüyor bazen 🤦🏻♀️ çıldırtıyor beni 😁
Nnoktaa kaju765 oğlum da içerde parti yapıyor. Yerini beğenmiyor azcık sağda toplanıyor. Hooop vazgeçiyor sola geçiyor sonra diyo ki anne bakayım göğsüne tekme attığımda hissediyor musun 😂 34+6
kaju765 Mia0121 bende öyle bi ağrı yok asagiya müthiş bi baskı var ama siz aksatmayin regl ağrısı farklı bı durum
Minimomc Benimde uzun süre ayakta kaldığımda ara baskı ve ağrı yapıyor ama genelde dinlendiğimde geçiyor
Mia0121 Mercimeek yok cnm belde kasıkta bişey yok bazen hareketliyken genital bölgeye baskı oluyo işte
Mercimeek Mia0121 hı tamam kız korktum belden vuran ağrılar doğum sancısı tam zamanında gelsin bebklerimiz inşallah
kaju765 Nnoktaa aynısını yapıyor ya bazen diyorum ne yaomaya çalışıyor acaba bazen poposunu öyle havaya kaldırıyor ki disardan gorebiliyorum😁😁
Smr28 Nnoktaa bende 32 haftalık olacağm bazen göğsümün altındaki kemiklerim ağrıyor acaba oraya vuruyor diye mi
Ilba_34 kaju765 ağrılar olmasa hamilelik güzel de işte bide çıktıktan sonrası var 😂 rabbim sağlıkla sıhhatle süreçlerimizi güzel geçirmeyi nasip etsin
Nnoktaa Smr28 evet muhtemelen. Vurmadıkları coşmadıkları yer yok. Vajinada kasıkta midede karında göğüs kafesinde her yerde hissettiriyor kendini 😬