Meryemcim Kızlar ilk doğumunda kesi atılıp 2. De hiç kesi atılmayan var mı? Öyle birşey mümkün müdür ? Bide doktorla konuşup kesi atılmak istemiyorum desem atmaz mı? Kafamda deli sorular 😂 of ilk doğumumda kesi atıldığı için 2. De istemiyorum yaa
Lavina Meryemcim ilkte atılar ama ikinciye 3 atmadılar keşke atsalardı dedim çünkü her yerden yırtılmam ve dikişlerim oldu 1 doğumda atıkları dikiş sayısını 3 bebeğimdede atılar değişen bişey olmadı 😊
Ozge_29 Meryemcim ilk ve ikincide atıldı bana hatta ilkinde yani oğlumda çok azdı dikişim ikincide kızım da çok daha fazlaydı(kilosu fazla bir bebekti)üçüncü de hiç atılmadı:)
Baahar4549 Meryemcim Kesi atılmazsa yırtılma çok olabilir. Planlı kesi atıcaz ya da atmayacağız denilemiyor, o an doktor sizin ve bebeğiniz için en uygunu neyse onu yapıyor. Ama inşallah hiç kesiniz ve yırtılmanız olmadan su gibi doğumunuz olur ☺
gencbiranne1 Meryemcim ben bu konuyu çok merak ediyorum ya o anda acı hissediliyor mu çok korkuyorum ilk gebeliğim 😩
Meryemcim Lavina yaa çok geçmiş olsun. Bende de var gerçi o an hissetmedim tabi ama sonrası beni korkutan 😏 lavaboya çıkmaya korkuyorum 🫢😂 neyse rabbim hayırlısını nasip etsin ya
Meryemcim Ozge_29 her doğumda farklı oluyo demek ki ☺️ Sağlıcakla dunyaya gelsinde bakalım neler bekliyor beni :))
Arslannesi gencbiranne1 hayr asla hissetmiyorsunuz doğum sonrası da pek acı olmuyor bence o kadar korkmayın benim ikinci de de kesi atıldı bebek iri diye asla hissetmedim o an iğne yapılıyor zaten o bölgeye
Meryemcim gencbiranne1 yok hayır hissetmiyosunuz bende çok korkardım 😇 sadece merak ettiğim için sordum kesisiz de olunur mu diye 😇
susaMom_ Arslannesi Kesiden sonra acınız ağrınız oldu mu tuvalete çıkmakta ve adet kanamasında bir sıkıntı yaşadınız mı?
Arslannesi susaMom_ hayır cok şükür yaşamadım ağrı olmadi dikiş yerimde yırtık olsa daha çok ağrır bence kontrollü kesi daha mantıklı
Syavuzs Meryemcim Meryemcim ya açıkçası ben bu konuyu anlamıyorum . Mesela benim doktorum ben hastalarıma asla kesi atmam dedi çünkü ben ilk onu sormuştum kesi atılma mevzusu varmış dedim ve atmıyor diye çok mutlu olmuştum öyle de oldu sağolsun 🙏🏼 yani hiç bir hastama atmadım atmam dedi demek ki mecburi değil diye düşünüyorum yani gerek oluyor diye bir durum yok o zaman . Bunu hiç yapmayan doktorlar var 🤷🏻♀️
Goknurunuz Meryemcim ilk doğumumda yırtılmam olmuştu ama çok değildi mecbur dikiş attılar ikincide yine kesi yok yırtılma vardı ama çok az dikişim vardı üçüncüde kesisiz dkişsiz doğurdum 🤣 şuan dördüncüyü bekliyorum bakalım bu nasıl olcsk 🤣 Allah herkese sağlıklı kolay doğum nasip etsin benim üçüncü doğumum çok zor olmasına rağmen dikişsz kesisiz atlattım kendinizi korkutmayınn
Meryemcim Goknurunuz bnimde ikinci olucak ikinci daha kolay diyolar bakalım rabbim herkese kolay doğum nasip etsin🥰
Meryemcim Lavina ya ilk doğumda başıma ne geleceğini bilmediğimden korkuyodum. Şimdi başıma gelecekleri bildiğim için korkuyorum 😂 rabbim yardım etsin 🥰
Lavina Meryemcim öyle oluyor malesef ben 3 doğum yaptım doğumdan korkuyorum diyince etrafımdakiler neyden korkuyorsun önceden normal doğum yaptın artık biliyorsun diyorlardı kötüde o ya herseyi biliyorum başıma ne geleceğini biliyorum önce doğum yaptım diye herşey geçmiş olmuyor aynısı oluyor 😂