Sweetmomhilal Arkadaşlar merhaba Mayıs ayında doğum yapacağım yeni doğan tulumu kaçar adet aldınız yeni doğan 3 ay olarak tulum alacağım fikir verir misiniz Mayıs bebeği olacağı için kısa kollu takımlarda almam gerekiyor mu
Gamzecanpolat Sweetmomhilal 5 tane kısa kol zıbın almıştım 5 tane daha alırım hastane çıkışı uzun kollu aldım müslin battaniye ve yazlık ikili takımlardan aldım
Kgndus Sweetmomhilal benim beneğim geçen sene temmuz sonunda doğdu inanın o kadar çok kısa kollu giyemedi çünkü küçücük ister istemez sarıp sarmalıyorsunuz büyüklerimiz diyor ya kuşun kanadından yel alır diye hakikaten öyle mayıs hele çok sıcak bi mevsim değil bebek için uzun kollu ama ince tiril tiril bişeyler al kısa kollu da 3 aylık veya 3 6 ay olanlardan al ki tam sıcak aylarda giyebilsin
Mercimeek Sweetmomhilal yenidoğan illa ki al canım 3 ya da 4 takım geri kalanları da 3-6 ay alırsın yaz bebesi ya kıyafet kurutma derdin de çok olmaz
Sweetmomhilal Gamzecanpolat 3 aylık olunca Ağustos ayına denk geliyor o zaman kısa kollu takım da alayım teşekkür ederim 🙏
Gamzecanpolat Sweetmomhilal aynı ayda doğumumuz 0 3 3 6 6 9 6 9 aylıkları biraz kalın fitilli takımlardan alacağım bir de dışarı çıkarken peluş ayıcıklı kundak aldım
Sweetmomhilal Kgndus tamam canım öyle yapayım o zaman evet Mayıs ayı sıcak değil çok uzun kollu alayım ben duruma göre yine tedarik ederim