Poncik77 10 günnoldu hamile olduğumu öğreneli kahverengi lekelenmem oluyor peçeteye sildikçe geliyor sadece az bişey geliyor namaz kılmaya engelmidir bu durum ?
MinikKalpb Poncik77 süreklilik arz etmesi halinde özür hükümleri geçerli olur bu durumdaki hamile bir kadın her namaz vaktinin girmesi ile yeni bir abdest alır başka bir sebeple bozulmadıkça bu abdest o vakit çıkıncaya kadar geçerli olur.diyanet fetvada böyle geçiyor.
mavideniz6 Poncik77 lekelenme on günü geçtikten sonra özre girer o yüzden on gün sonra kılabilirsiniz
hsizyl Poncik77 aslında lekelenme değil o kan rahimde kalan kanlar dışarıyla koyulaşıp atılırmış doktorum demişti kanlı bi şekildede namaz kılınmıyacağına göre …acaba çokmu yoruyosunuz kendinizi?
Boncukk123 Poncik77 canım öncelikle şunu söyliyim aynısı başıma geldi ilk önce doktora git bana ilac başladı direkt bende gun içinde ara ara oldugu için kılmadım kesildiğinde gusül aldım ve tekrar namaza başladım bu sekılde yapabilirsin
Minigiim-vebenn52 hayız durumu sayılmıyo diye biliyorum ama bilemedim bence lekelenme durana kadar kılmayın yine de Sonuçta bu lekelenme abdest gerektiren bişi değil ya bilemedim
95papatya Minigiim-vebenn52 Poncik77 Merhaba bende hamileliğimi yeni öğrendim 1 hafta oluyor 3 gündür de kahve lekelenmem oluyor her sabah namazda kılamıyorum öyle olunca doktora da gidemedim merak ettiğim tehlikeli bişey mi bu lekelenme ona göre doktora gideyim acile
Poncik77 MinikKalpb yani 5 gündür lekelenmem oluyor ben şimdi her ezan okunduğunda yeniden abdest alıp kılmalımıyım
Poncik77 95papatya evet kimyasal gebelik olabilir ve doktor düşmesin diye progestan ilacı veriyor bunun için kan ver 2 günde bir artış varmı ama 2 kat artış olmalı
Gizemd-01 Poncik77 benim de 18 gün aralıksız kahverengi gelmişti orkid takıyordum artık. Araştırmıştım. Uzun sürüyorsa eğer vakit girdiğinde abdest alıp kılınır deniliyordu. Doktorumda uzun sürecek demişti zaten.