Bebekbeklrkn Nur_50 Bizde 30 haftaya girdik her hafta ayrı bir heyecan yaklaşan kavuşma telaşı oluyor💙😍 Hazırlıklar kaçıncı haftada yapıldı peki kızlar bilgi alabilir miyim
Nur_50 Bebekbeklrkn ben daha hazırlamadım hastane çantasını 32 haftalığız isimli hastane çıkışını bekliyorum😃
Bzbz Biz de 14+1 olduk 4 gündür inanılmaz sağ kasık ağrısı yaşıyorum normal mi bunu da bilmiyorum geçmesini bekliyorum 4 gün önce biraz stres oldum sonra ağrımaya başladı denk mi geldim bilemiyorum
Bahar_01 Nur_50 hayırlısı olsun bende Çin erkekti kız oldu rusda kızdı bu sefer Rus erkek diyor bakalım be olcak
Nur_50 Bahar_01 aslında Çin takviminde yaşınızı doğru girmeniz gerekiyor normal yaşınla aynı değil Çin takvimi yaşın
Bzbz Nur_50 benim hem Çin hem Rus erkek gösteriyor ama iki doktora gittim ikisi de tam net belli olmamakla beraber kıza benzetiyoruz dediler 😃
Bahar_01 2melkannsi kan sayımından bakın bende pek inanmıyorum bunlara ama insan merakını azcık gideriyor peki belirtileriniz nasıl ilk çocukla 2 ci çocuk belirtisi aynı mı
2melkannsi Bahar_01 2 hamileliğim de çok farklıydı 😁 kızımda daha çok kilo almstm bunda sadece göbeğim var bulantılar kızımda daha fazlaydı bunda vardı ama daha az kızımda midem bulansa bile yiyordum bunda iştahsizdm kızımda sancılarım olmuyordu ama bunda sürekli oluyor aklıma gelenler bunlar 😁😁
Bahar_01 2melkannsi benimde kızımda sürekli hastaneydim kusardım bayılırdım ama bu sefer çok farklı arada bulantım oluyor o kadar