Nur_50 Ben 00:00 itibari ile oğlumla 32 haftalığım.😃🤍 Kızlar sadece sağ böbreğimde genişleme var rahim baskı yapıyormuş ağrım oluyor çok şükür başka sıkıntım yok.
Admin323 Nur_50 32nci haftadayım karnımda ara ara sertlikler oluyor sabahları el ve ayaklarım çok şişmeye başladı maalesef bir de mide yanması dayanılmaz bir hal aldı artık
Nur_50 Arzuanne Aynen bende ağrım çok ama dayanıyorum bir şekilde sağ tarafım sürekli ağrıyor en son dayanılmaz hale gelirse kateriter takarız dedi doktor.
Arzuanne Nur_50 bende de var o bir de depresyon anksiyete falan var zor dayanıyorum daha 30. Hafta çok var
Admin323 Nur_50 bende 30+6 da gittim 1700 dü ama doktorum bir tık küçük dedi en fazla 2400 doğabilir gibi konuştu biraz endişelendim açıkçası sizin doktorunuz bir şey dedi mi
Nur_50 Admin323 gayet sağlıklı dedi aynı benim bebek kiloda olan arkadaşıma doktoru 3.400-3.500 doğar gününde doğarsa demiş
Badeveannesi Arzuanne yaa ilaç kullanımı nasıl oldu bendede anksiyete var yeni hamileyim ne yapmam lazim ne yol izlemem lazım inan bilmiyorum