fatihesra27 Saatler sonra çıkan pembe çizgi kuruma çizgisimi? Adetime dört gün kala yaptım Ertesi gün yani bugun yaptigimda negatif cikti
Babyay fatihesra27 kaç dk içinde çıktı erken gebelik testi yapın aç karnina sabah ama benimde kaset testte çıkmamışti sonradan çıkmıştı var gibi bence kuruma çizgisi degil
Kafi fatihesra27 canım 7 senedir uğraşan biri olarak diyorum bu olay çok başıma geldi kuruma çizgisi bence bende suyun altına sokardım gitmezdi çizgi çok heveslendim ama sonuç hep hüsran maalesef gebelik olduğu zaman ilk 5 dk kesin çıkıyor 3 tane kayıp yaşadım oradan biliyorum hatta bazen 5 dk bile sürmüyor anında çıkıyor bu kuruma çizgisi
fatihesra27 Polenmom 6 saat sonra cikti heralde ilk bi saat cikmayinca testi kenara koymustum aksam baktim
fatihesra27 Gamzecanpolat peki ben teste su doktum baya yikandi ama hala o cizgi var ve hala pembe bu normal mi
Gamzecanpolat fatihesra27 Yani orasını pek anlamadım neden su döktünüz hamilelik varsa ilk 1 dakika içinde çıkıyor çizgi canım eğer gecikmen varsa pazartesi sabah sağlık ocağında kan verirsin net orda çıkar bazen testte çıkmayıp kanda çıkabiliyor