Elif522834 Merhaba kızlar 24 haftadayım bebeğin hareketlerini hala göbeğimin altında hissediyorum birde bazen sertleşiyor bir tarafım ama geçiyor sonra normal mi sizde durumlar ne 😊
Miracleee Elif522834 sertleşme filan yok ben 26+2 haftadayim. Ama şuanda bile tekmeler maşallah. Hiç durmuyor. Ama bazen bende altta hissediyorum. Yer değiştiriyor galiba.
Senatr Elif522834 ben 23 deyim göbeğimin üstüne cıktı biraz artk ama bazen daha altlarda hissediyorum tabikide yer değiştiriyor bazen cok hareketli oluyor bugün hareketleri daha az. Sertleşme bendede oluyor karnım zaten genelde hep sert bazende toplandığı oluyor.
mbs44_16 Elif522834 endiselenme bende hep asagida hissediyorum 30 haftalik. Ayrica sertlesme diye tabir ettiginde bebegin kafasi ya da sirtidir korkulacak bi durum yok yani icini ferah tut
AleynaResul Elif522834 29.haftaya kadar karnımın üstüne çıkmadı hep c şeklinde altta yatıyodu 30 a bi geldik tam geldik dört dönüyo kafasını kaburgama sokuyo bazen aşşağı dönüyo ayaklarını vuruyo 😃
Elif522834 Miracleee evet tekmesi bizimkinin de maşallahı var tekme yedikçe mutlu olacağım hiç aklıma gelmezdi 😄 sağlıkla hayırla gelsin kuzucuklar 🥰
Miracleee Bebisbg34 tam düzenli diyemem aslında. Yeni yeni düzene girecek gibi galiba. Akşamları uzandigim zaman net hissediyorum. Geceleri gayet ne hissediyorum. Sabah da biraz hareket ediyor. Ama gün içinde pek etmiyor.
Elif522834 Senatr evet toplandığı için sert oluyor galiba sağlıklı olsunlar da ilk gebelik olunca insan bilemiyor işte 😇
Senatr Elif522834 evet benimde daha ilk gebeliğim sürekli olmadığı ve agrı olmadığı sürece sorun görmüyorlar sanırım.
Tinii_minii_mom Bende 30 olcam hala göbek deliği hizası ya da biraz altında hissediyorum. Bebegin rahatlıgıyla ilgili bence. Sertleşme bir iki haftadır hissediyorum bende nedenini bilemedim
e_blue_sky_a Elif522834 göbeğin altı ne demek anlayamadım tam da vajinada bile hissedeceksiniz tekme vs. Sonra baş aşağı döner 30a doğru ayaklar göbeğin yan tarafında hissedilir