Nasıl olmuş kelimeleri evirip çevirip belesciye boş mezarciliga bağlayanlar gelmemiş 🫣 hele biri bana bizim vergilerimizle aliniyo onlar bırakın da asıl gariban alsin yazmış 😏 yani ihtiyaç konusu değişkenlik gösterir dimi,herkezin eminim kendinden çok çok düşük şartlarda yasayani da var çevresinde,tam tersi de. Benim çok şükür marketim pazarim görülüyor,kiramı odeyebiliyorum diye alamazmisim gibi beni ( bizi) yadirgayanlar bunu belirtmeme rağmen yinede üstüne bana yüklenene yancı olanlar falan ne uyuz oldum o posta🤗
Vallahi ben geçen gün aynı şekilde bu konu için açılmış posttada yazdım ne fenomenler paylaştı bu İBB kutu açılım videolarını ne fenomencikleer genel paylaşımlarında yediği içtiği evi giyimi kuşami çok çok hallice olanlar. Bu üstte yazdığım şekilde yazanlar görürse kopyala yapıştır yapıp herkese yazsınlar bakalım o fikirlerini 🤗🫣 velhasıl başvurun bacım başvurun bu zamanda devletin malı deniz yapacak bişey yok. Aldığımız maaşlar belli , market belli pazar belli gelirler giderler. Durumu iyi olan yada orta halli kalmadı,ya kötü ya kötüden hallice çevrem 🌸
Ama değerlendirme neye göre yapılıyor tam anlamış değilim 🤣