Dilolo Kızlar afyonun yabancıyım. Afyon’da gittiğiniz, memnun kaldığınız, doğum yaptığınız bir özel hastane klinik vs önerirmisiniz
Aselkus Dilolo park hayat hastanesi var ben oraya gidiyornm gayette memnumum Gulen gul diye baya doktor var profesör ama ben seda kayman kose var ona muayene oluyorjm tavsiye ederim
cahillesohbetikestim Dilolo özel fuar hastanesi Cemile kurttay hanım var iki doğumumu da onda yaptım ilgisi alaka her şeyiyle on numara bir doktor
Ozzzgeee Dilolo bnde yeni taşındım afyona afyon fuar hast. Cemile hanıma gidiyorum daha 2 kez gitme imkanım oldu ama memnun kaldm hastane doğum nasıl olacak bilmiyorum ama ilgili güler yüzlü bir doktor
Smyye0303 Dilolo fuar hastanesi Cemile hocayı öneririm ben afyonluyum ama Konya’da yaşıyoruz kış doğumum olmasa mutlaka ona giderdim doğumda🥲çok tatlı ve ilgili bı doktor tavsiye ederim hemde uygun diğer ozellere nazaran
cahillesohbetikestim Aselkus martta 10 bin di sezaryen girişte 300 olması lazımdı şuan giriş ve doğum ücretleri hakkında bir fikrim yok canım
Dilolo Ozzzgeee teşekkür ederim araştırma faslındayım bu arada muayene ücretleri de artmış baya yardımcımız olsun
Smyye0303 Ozzzgeee valla hiç bişey değil ben Konya’da 700-1000 TL özele gidiyorum keşke burda olsa o fiyatlar doğumda en az 20bin🥲
Epitapph Ozzzgeee doğum ücretleri ne kadar olmuş bilginiz var mı en son suda doğum 18-19 bindi acaba şimdi kaç olmuştur
Ozzzgeee Epitapph gecen ay kontrole gittiğim zaman sormuştum önden ödeme imkanı varmıs eğer şimdi ödeme yaparsanız normal doğum için 15 bin sezeryan için 16 bin demişlerdi
zeynep0303 Kesinlikle Fuar Hastanesinde İsa beyi tavsiye ederim. Kendisinde suda doğum yaptım ve çok memnun kaldım. Aynı iş yerinde çalıştığım arkadaşlarım benden önce gebe kalmışlardı onlardan biliyorum. Kendim de araştırdım. Kıyaslama fırsatım da oldu. Suda doğum ya da normal doğum istiyorsanız İsa bey. Arkadaşlarımın tamamı sezeryan oldu sadece ben suda doğum yaptım.
Epitapph zeynep0303 Ben de isa beye gidiyorum memnunum ama ya doğumuma giremezse, ulaşamazsam bu durumda ne yapılabilir acaba
zeynep0303 Epitapph Kesinlikle doğumunuza girer. Zaten doğum başlayınca hastaneye geçiyorsunuz ebeler haber veriyor İsa beye. Yakın zamanlı komşumda İsa bey’de normal doğum yaptı. O da çok memnun kaldı. Rahat olabilirsiniz.
fulya03 Ben de İsa beye gidiyorum. Ben de suda doğum istiyorum. Çok memnunum. Bize gece gündüz farketmez doğuma geliyorum dedi.