Mercimeek Kızlar salı günü idrar vermiştim protein eser miktardaydı köpüklü idrarı doktora sormaya unuttum ama akıntıyı söylediğimde şekerim yükseldiği için olabilir dedi var mı başına gelen ?
Pamuk Mercimeek Yeşil akıntıya nasıl şekerden der umursamaz.Gebelikte ne kadar ciddi bisey lütfen başka doktora gidin.
Sermec27 Mercimeek bende köpüklü idrar oluyordu ikinci oğlumda böbrek genişlemesi vardı bende ondan olmuştu
Mercimeek Babyannesii idrar yeni verdim canım temiz çıktı internetten baktım yüksek şeker de mantara yol açabiliyormuş
Mercimeek Pamuk yeni idrar tahlili verdiğim için bu kadar rahat :) benim beslenme düzenim bozuldu ve yüksek şekerim var o da yapabiliyormuş internette de yazıyor zaten :)
Pamuk Mercimeek İdrar tahlili ile yeşil akintinin çoğu zaman ilişkisi bulunmuyor. Vajinadan gelen bir enfeksiyon sadece spekulum ile tespit edilir.
Sermec27 Mercimeek o tahlilde belli olmuyor beni ultrasona sokmuşlardi öyle anlaşılmisti dahiliyeye gitmiştim sanırım ya da endokrinoloji hatırlamıyorum
Gayekaragoz Dediğiniz gibi akıntı olduğunda doktorum bana ulaş hemen demişti doktorunuza bir danışın isterseniz
Eyvz Gebeliğin 10 . Haftasından beri süt kesiği akıntı var . Şu an 32 . Haftanın içerisindeyim doktor normal dedi