8143 İyi akşamlar kızlar hamilelik planlıyoruz 1 seneden beri ve ben 1 senden beri kandaki enfeksiyonla uğraşıyorum enfeksiyon düzelmeye başladı dedim ve sürekli tekrarladı 5 kutu antibiyotik kullandım en sonunda çok skur düzeldi. Birde enfeksiyon olduğu için benm bütün vitamin degerlerimi çok düşürdü 5lere 10 Lara kdar düştü değerlerim doktor ilk önce enfeksiyonu yok edip sonra vitaminlere başlamamız gerekiyor dedi o süre içerisinde sürekli serum yedim o şekilde ayakta durdum ve vitami eksikleri olduğu içinde yumurta teblesmesi oldu 2 aydan beri vitamin takviyeleri kullanıyorum çok skur değerlerim duzelmeye başladı ve bu ay çok güzel yumurtlama gnu yaşadım 2 gün yumurtlama sürdü demem o ki ilk önce mutlaka enfeksiyon varsa onu tedavi edin ondan sonra ise vitaminlerinizi doğru bı sekilde kullanmaya saati saatine kullanmaya özen gosterin. Hele d vitamini ve demir eksikliği yumurtayı yavaş gelistryormus onu öğrendi. D vitamini kolay yukselern bir vitamin değil onun içinde magnezyum desteği Alın mutlaka 🥰🥰🌼
Catsofmom 8143 Allah affetsin hamılelıkten önce yapılması gerekeni soruyorsun sandım kışlık temizlik diyecektim 🤣 benimki sürpriz hamilelikti. Ölmüştüm yorgunluktan asdfhjklş Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 🙏
Papatyadusler 8143 eczaneden direk alabiliyormuyuz ve ilaç içerikleri nasıl neler var canm Rabbim nasip etsin bizlerede
8143 Papatyadusler amin canm inşallah ilk önce bu dahliye doktoruna gidin genel kontrol için diye bütün değerlerine baktrmak istyorum hamilelik planlıyoruz diye söyle onlar grekli tahlilli yapiyo ama birde crp deherinize baktırın mutlaka enfeksiyonun olup olmadigi cikiyo ortya. İlaçlar b12 demir eksikligi d vitamini magnezyum folik asit