Revannn kendiliğinden oldu canim tüp bebek falan degil biz korunuyoduk normalde ama eşim cok istedi nolursun diye biz 8 yaşindan beri birbirimizi görürüz severiz ne onun nede benim gözum baskasinda olmadi Allah biliyoya ozamanki cocuk akli sevgim baktim baska seylere donusuyo okullar ayni evler karsi karsiya dedim kac sene oldu olcaksada Allah nasip ederse olsun bi evladimiz ama Allah iki tane verdi nede güzel etti rabbim en iyisini bilir 🙏❤ sezeryan benim cok cok muhteşemdi cok eglendik gulduk doktorlarla vs ama sonrasi icin iyi gecti diyemiycem cunku acı eşigim hic yok cok cektim 1 hafta yataktan cikamadim baş agrim oldu sezeryandan sonraki 4. günde sanki kafama taş baslamislar gbi kafami kaldiramadim. Ben birazda cocuklarimin yanimda olmayişina bagliyorum bu toparlanamama muhabbetini küvozde olduklari icin ben iyice bunalima girmistim birazda kendim kalkmak istemedim acikcasi etrafimdakiler yuzume acır gibi bakmasindan nefret etmistim artik son nokta kız dogum yapti eli kolu boş kaldı lafi beni bitirmisti sanki cocuklarim tögbe estagfurullah ölmuş gbi konusuyolardi bunalmistim iyice eşim bi ara psikologa gidelimmi diye bile sormustu gerisini sen dusun arrik canim cok zor zamanlar gecirdim ama cok sukur simdi ikiside koynumda uyuyo 🤗❤