Marlockaybaby gncglozclk 32+5 anlatamam nasıl ter. Sırf bu yüzden grip oldum. Terim üstümde kurudu soğuk yedim bir anda dikkatli olmak lazım.
minimix gncglozclk ay ben de yaaa sabah duş alıyorum akşam kendime kendime kokuyorum bi daha duşa giriyorum gece kocamla uyuyamıyorum
gncglozclk Melisailhan bende yaa burda yagmur yagıyor balkona cıkıp hava alıyorum dunya varmıs diyorum 😂
gncglozclk Marlockaybaby _ruyaninannesi_ bende hasta Olcam diye korkuyorum kısa kollu giyiyorum üzerine çarsaf örtüyorum cok sıcak sanki 😂😂😂
Xxxmelodi666 Marlockaybaby aynı ben şimdide hastayım diye daha çok terliyorum kısır döngüye girdim çıkamıyorum
_ruyaninannesi_ gncglozclk nerde oturduğunu bilmiyorum ama gece soğuk olur ve çarşaf la uyuman iyi değil soğuk senin karnına geçer ve sancı ve ağrın olur bn öyle oldum isinina kadar geçmedi
_ruyaninannesi_ gncglozclk sıcak basması normal dikkat etmek te fayda var ince giyindgim halde yorgonla yatıyor um bacaklar dışarda hep anca öyle yapabiliyorm terlemek ten sıcak tan uyuyamıyorum kendimce çare buldum bacak arasına yastık bacaklar yarisna kadar dışarda öbür türlü yorgan 😂😂😂
PrensesAnnesi- Bende 35+5 teyim ama nasıl terlemek nasıl sıcak basıyor, fenalık gibi gelip gidiyorlar bana da
gncglozclk PrensesAnnesi- yorgunlukta var mı uyuyorum uyanmakta zorlanıyorum hep uyumak istiyorum hamılelıgın ilk zamanlarına döndum ben ya 😂😂
gncglozclk _ruyaninannesi_ niğde de yasıyorum canım dogalgaz yanıyor dahada sıcak oluyor vallaha uzun zamandır oyle yatıyorum ayaklarım yanıyor uykum cok geliyor şükür sancım olmadı gündüz bu kadar degılde aksam olunca daha fena 🤦🏻♀️
gncglozclk _ruyaninannesi_ benim de ayaklar yanıyor nasıl hemde aksam olunca oluyor ıns hasta olmam ya surda az kalmıs 🤦🏻♀️
_ruyaninannesi_ gncglozclk dikkat et kendine biz sıcak diyoruz ama öyle değil işte soğuk aldığımızda görürüz o zaman 😂😂🥴🥴
_ruyaninannesi_ gncglozclk gündüz gidip geliyoruz ya ondan ve bide kan akışı la alakalı olabilir her hamilelikte olan birşey az kaldı gecicek inşallah gerçi bna hiç geçmiyor gubiiii🥴🥴🥴
PrensesAnnesi- gncglozclk evet kesinlikle öyle yaaaa 😁 o kadar uyuyorum ki başım kalkmıyor ki daha evi silip süpürmem gerekiyor ama halılarımı yıkamaya verdim aman halılar gelsin öyle yapıcam o olsun bu olsun diye diye çocuğu doğurucam😁
gncglozclk _ruyaninannesi_ zaten korkuyorum hasta Olcam diye ballı limonlu su ıctım sabah da her ihtimale karsı 😂😂
_ruyaninannesi_ gncglozclk bna uyku haram gibi iki çocukla biraz zor ya gece eşim sağolsun çocuklar uyanırsa bakiyo bn kalkmiyim diye ama yine arı gibi her sese tepkiye kalkıyorum
gncglozclk minimix ilk zamanlar oluyordu benim de ama cok oluyordu simdi terliyorum ama ilki gibi degıl Allah’tan ama asırı sıcak basıyor bana ayaklarım yanıyor halim hıc yok uyumak istiyorum hep 😂
_ruyaninannesi_ gncglozclk bol bol ye şifa olsun dikkat et kendine hasta olma zaten gebelik ayri bide hasta olma
gncglozclk _ruyaninannesi_ kıyamam ya vallaha cocuklar kucukse bıde cok zor oluyordur kesin Rabbim kolaylık versin canım 💕
gncnzl gncglozclk 25. Haftada yaşıyorum bu sıkıntıları ben 🤦🏼♀️ sonunda griple ödüllendirdim kendimi ama şükür geçti gitti. Terleme hala devam ediyor kısa kol giyiyorum hava buz gibi kombi bile açık değil 🤣
gncglozclk gncnzl dun annemdeydım evı sobalı annemın orda üşürüm soba geçince kendimi şalla sardım patik yelek giydim 😂 ama kendi evimde kendimi sokaga atasım geliyor çok mu yakıyorlar ki ama eşim iyi ev diyor soguk olsa gezemem ben kısa kolluyla 😂😂