Ankara-58 Yenianneperci35 bana da Cook olmaya başladı cnm gün içinde öyle akşam fazla bile yemedim şişkinlik oluyor diye
Yenianneperci35 Ankara-58 yer daraldığı için mi bilemedim hiç. Acaba kasılma mı? Siz doktorunuza sordunuz mu
Ankara-58 Yenianneperci35 ara ara oluyordu cnm çarşambadan sonra ara ara daha çok olmaua başarı kasılma nasıl.oluyo bilmiyorum ki
Yenianneperci35 Ankara-58 benim böyle çok ayakta kalınca, yorulunca çok oluyor. Uzanıyorum dinleniyorum düzeliyor. Sizin de bu şekilde mi
FtmaBlt Ben de 34+4 karnımda sertlik bayadır oluyor ilk gebelik olmasına rağmen bebek toplanıyor kasılma mı yalancı sancı mı artık çok da ayırt edemiyorum ama düzenli değil dinlenince geçiyor
Yenianneperci35 Ankara-58 biz de bebeğin kıyafetleri ev temizliğidir ayakta çok kaldım . Gün içinde bir kaç kez oldu. Peki yatınca geçiyor demi
Ankara-58 Yenianneperci35 şuan yattım inşallah geçer şişkinlik yoruldum karnım sert olması beni rahatsız ediyor
Ankara-58 Yenianneperci35 şuan tam öyle yaptım cnm sop çok yatınca yorgunluk sonrası carpinti Cook oluyo User22
Yenianneperci35 Ankara-58 gün içinde kahve çay ne kadar içiyorsun? Onlar mı etkiliyor acaba? Ya da sağ tarafına mı yatsan