Defocuk Kizlar doğum öncesi difrize koyulabilecek yemekler yapmayi düşünüyorum ,sizce neler yapip difrize koyabilirim ? Genelde herseyi taze taze yaparim difrize bişeyler atmam öyuzden ner iyi olur bilmiyorum yardimci olursaniz sevirim
tugcesakzci Defocuk ben sigara böreği, ıspanaklı börek, peynirli poğaça, bir kaç çeşit kurabiye, nohut ve kuru fasulye haşlayıp koyacağım, manyı ve yaprak sarması da dolabımda olduğundan eklemeyeceğim
Gamzecanpolat Defocuk Sarma ( içini pişiriyorum pirinçleri kırılıyor çiğden koyunca ) İçli köfte Normal köfte Fellah köfte Sigara böreği Kurabiye Mantı Poğaça Dolmalık biber atıyorum Normal biberleri doğrayıp atıyorum Minik pizzalar pişirip atıyorum Genelde koyduklarım bunlar pratik oluyor
Beceriklianne Defocuk tuzlu kurabiye attım sipara böreği yaptım attm buzluk böreği yaptım attı. Su böreği patlıcan kızarttım karnıyarıklık sarma sarcaz iki annemle . Kıymalı pıde attim Allah’a sükür. Bir tek tatlı kurabiyem kaldı
Maviev35 Patlıcanlı ve patatesli börek koydum, kurabiye koydum. Peynirli poğaça koycam ve kek koycam.
tugcesakzci Bsrbyrk evet onları de pişik koyuyorum çıkartıp biraz çözdürün mikrodalga da ısıtıyorum genelde bi tek sigara böreğini normal çiğ sarıp koyuyorum
Merve1414 Defocuk fasulye nohut haslayabilirisn sigara böreği normal buzluk böreği yaprak sarma poğca kurabiye koyabilirsin basen yemekelrde kolaylık olsun diye kapta biber ve çarliston biberi küp küp ve sotelik doğrayıp buzluğa atıyorum uzun süre tadı bozulmadan duruyor 2 çocukla yemek yapmak bile bazen eziyet olabiliyor sonra köfte yapıp atıyorum islim kebaplik beytilik kızartmalık sulu köftelik içli köfte etli mantı
Ozge4154 Defocuk bende başladım :) midye börek peynirli patatesli gül böreği bezelye nohut kuru fasülye mantı içli köfte ve biber doğrayıp koyucam fikir olsun sanada yaprak sarmada düşündüm ama tadı taze pişirdiğin gibi olmuyor dediler o yüzden yapmıcam
kahvesever__ Defocuk Yaprak sarması Su böreği Sulu köfte İçli köfte Poğça Buzluk böreği Lahana sarması Kurabiye