Mervevebebegi15 2 gün aralıklarla Hcg artışım %102 %85 %66 değerinde sizce normal mi doktorum kimyasal gebelik olabilir dedi 🥺
Heleen Mervevebebegi15 geçen ay yaşadım asla normal artmadı 2 kat olmadı en son düşmeye başladı ve kanamam başladı ve adet olup attım
Mervevebebegi15 Heleen artış nasıldı değerler yakın mıydı yoksa arası %60 dan fazla mıydı daha önce bende kimyasal gebelik yaşadım değerler arasındaki fark çok azdı
Mervevebebegi15 Heleen çok geçmiş olsun benimde aynı olmustı doktorum 2 ay korunun demişti vücudumun normale dönmesi için ancak internette böyle bir ibare yoktu
Heleen Mervevebebegi15 düzenli artıyor gibi sanki çok büyük bir problem göremedim ama bı yerden sonra durabiliyir da işte sürekli kan takibi lazım
Heleen Mervevebebegi15 bana dedi ki tekrar gene kalmanda hiç hir sıkıntı yok ama sen kendin için rahim dinlensin diye bir ay dikkat edeblrsn ama asla yeni gebeliğe engel değil bu durum dedi
Mervevebebegi15 Heleen evet çok can sıkıcı ya 2 güne bir hastahaneye gidiyorum 🥺 hamile miyim değil miyim neler oluyor bilmiyorum çok üzücü bir durum
Mervevebebegi15 Heleen evet öyleymiş ama siz Bta hcg değerlerimiz 0 a inene kadar takip edin ben öyle yapmıştım
fayting Mervevebebegi15 evet ama en az iki katına çıkacak diye şartlamamak gerek benim gebeliğimde %75 artış olmuştu
Mervevebebegi15 fayting peki sağlıklı mı bebeğiniz sanırm keseyi görene kadar kalp atışını duyana kadar belirsiz olacak
fayting Mervevebebegi15 şu an iyi gidiyoruz şükür. 💕 bence korkulacak bir şey yok durumunuz iyi gibi sizin de