sedanur4004 Kızlar 14+0 olduk bebeğimin cinsiyeti kız mide bulantılarım baya baya azaldı çok şükür hatta bitti denebilir çok ayakta kalınca belim ağrıyor biraz bu arada ikinci gebelipim 1 tane oğlum var sizde durumlar neler nasıl gidiyor
Gamzecanpolat sedanur4004 Benim de o haftalarda ağrılarım oluyordu bel kasık ağrısı bebek ve rahim büyüdüğü içinmiş 😇
Yavru-kus sedanur4004 canım bende 2 erkekten sonra kıza benzetti doktorum 11 haftalıkken şuan 13+5 olduk cinsiyet için 10 gün sonra tekrar gidicem inşallah ama sanki oğlanlara göre bunda karnım daha çabuk çıktı şuan dışarıdan çok net karnım çıkmış sende de öyle oldu mu yani sence kız karnı erken mi çıkıyor
sedanur4004 Yavru-kus kuzum ben zayıf hamile kaldım ondan daha karnım cıkmadı o tamamen kişiyle alakalı bence benim doktor da 11 de kıza benzetti 14 te kesin kız dedi inşallah gönlünden geçen olur 😍🥰
YldrmNUR Benimde bel ve kasık ağrım oluyor uzansam da geçmiyor ayağa kalktıkça daha çok oluyor. 14+6 bende sadece gebelikten öncesinde de olan yemek yedikten sonra mide yanması var başka hiçbir şey olmadı