Ilknuraslan16 Acil bakar mısınız sadece 1 tane küçük midye yedim 8+5 im şuan bişey olur mu çok endişeliyim
kumru9 Ilknuraslan16 ben 10 tane yedim ilk haftalarimda kokorec de yedim abartilacak birsey yok hicbir sorun yok risklidir abartirsaniz eger😊 27 haftam
ilongirav Ilknuraslan16 kız ben o haftalarda gece o kadar aşerdim ki oturdum bi kova yedim bir şey olmaz 😂
prensesannesi_2227 Ilknuraslan16 olmz ılk gebelıgmde bnde asermıstm 3 tane yıyebıldm okdr ızn vrdi hemsıre 🙈
S-Nur @Ilknuraslan16 midye ağır metaller barındırıyor çünkü denizin dibinde oluyor o yüzden bir daha yemezsen senin ve bebeğin için daha iyi olur bir tane yediysen çok endişelenme bir şey olmaz inşallah
Ilknuraslan16 S-Nur çok iradeliyimdir ama nefsimi köreltmek için tane yedim o da etinin yarısını çıkartmıştım panikledim biraz
Ilknuraslan16 ilongirav ablamda hamileyken çok fazla tüketti aslında ama bu ilk bebeğimiz daha önce dış gebelik geçirdim o yüzden endişelendim
Ilknuraslan16 prensesannesi_2227 ayy umarım olmaz bugün doktora gitmiştim ama yarım saat önce yedim yoksa kesin sorardım
S-Nur @Ilknuraslan16 bende 8 hafta 6 günlüğüm sucuk midye salam sosis kokoreç tamamen çıkardım hayatımdan olabildiğince dikkat etmeliyiz 🥰 endişelenme bir şey olmaz inşallah ama daha çok dikkat et tam pişmemiş yumurta, et dahi yememeliyiz
Klcrn Ilknuraslan16 olmaz cnm bende ilk gebelikte çok yiyordum birşey olmadı ama ilerleyen haftalarda yeme