Yasmiyy Kızlar kayınvalidem şimdiden her şeye çok karışıyor yok bebek doğunca öpmeyeceksin yok yastık kullanacaksın karşı geldiğim halde devam ediyor elinden gelse bebeğim doğunca alıp kendi bakacak
Havvakc Yasmiyy Doktorum ne derse ben onu uyguluyorum ve uygulayacağım de geç . Büyükler hep öyle hı tamam deyip geçmek lazım bazen yoksa işin içinden çıkılmıyor
Denizs16 Yasmiyy büyükler malesef her şeye karışıyor sanki bir tek onlar çocuk büyütmüş gibi. Tabiri caizse he de geç kendi bildiğini okumaya çalış yeri geldiğinde söyle benim çocuğum ben böyle büyüteceğim de
sasha Yasmiyy çocuk senin çocuğun, bu müdahale normal değil, eşinle konuş bu durumu, stresten sütüm psikolojim etkilenecek çocuğumuz zarar görecek, annesini zaptetsin.
Yasmiyy Havvakc söylüyorum canım ben de sağlıkcıyım hala da bir şey bilmiyormuşum gibi davranıyor işte
Gamzeramo Yasmiyy ayy onaneymis ne demek opmiceksin aaa aaa sacmaliga bak ben ve eşim haric kimse opmicek deseydiniz
Lavinya_21 Yasmiyy vala kendı bıldıhını yap cnm bi süre sonra vazgecet emin ol. Benım kaynanamda takmıstı Boyle emzır söyle emzır cocugu diye bende hemsıre su sekil emzır bana dedıö. Öyle yaptım daha sustu konusmadı
Papatyakokulukiz Yasmiyy pardon ona mı soracakmişsin bebeğine nasıl davranman gerektiğini sende benim çocuğum senden mi izin alacağım de herseye karışır bu kaynanalar sanki onlar doğuruyor şaka gibi
ElaEge Yasmiyy valla kırmayım diye taviz verme bence arkadaşımda kırmamak için didindi geçen cocuk hastalandı kaynanası aradı kıza çemkiriyor bakamıyorsun tabi gelip ben kalıcam bi iki hafta bakıcam evladıma senin bakcağın cocuk böyle olur falan kendi cocuklarını büyüttüler bitti herkes kendi çocuğundan sorumlu baksın işine