Minigiim-vebenn52 Kızlar 31. Haftada doktorum rahim ağzında kısalma var ama plasenta rahim ağzını kapatıyor dedi Daha çok kısalmaması için ne yapmam lazım yatmam mı lazım sürekli yürümemem mi lazım kısalma neden olur
Beceriklianne Minigiim-vebenn52 cnm inan bilmiyorum bende dün gittim sancı cıktı ama şükür rahimde kısalma cıkmadı bu cok iyi bişey bizim için dedi 34 haftalık olduk ama daha küçük ya
Ebruli_08 Minigiim-vebenn52 Serklaj haftanız geçmiş Serklaj en geç uzman bir doktor olursa 26 da atılıyor senin şu anda yapman gereken yatmak uzanmak dinlenmek ayakta çok kalmamak ağır iş yapmamak cinsel ilişki de yok Uzunluk kaç çıktı
Sadelim Minigiim-vebenn52 kısalmış derken kaç mm olmuş ? Bana da detaylida söyledi doktor progestan kullanıyorum önlem olarak
Minigiim-vebenn52 Birde bu haftalarda olanlar ölçümleriniz kaç çıkıyor kaç olmalı ? Kaç olduğunda serklaj yapılıyor
Minigiim-vebenn52 Ebruli_08 bilmiyorum ki söylemedi bende sormayı unuttum ya şey dedi rahim ağzında kısalma olmuş dedi sadece Bu ne demek oluyo erken doğum riski mi var oluyo Serklaj haftasının geçtiğini bilmiyordum Ama en son 29. Haftamda 26 çıkmıştı sanırım rahim ağzı uzunluğu
Minigiim-vebenn52 Qbbusraaa yatayım bende bari doktor hiç demedi yat dinlen yorulma falan diye anlayamadım ki ya
Minigiim-vebenn52 Sadelim evet bende onu anlamadım önlem olarak ilaca başlatmadı beni Sadece dediği şey rahim ağzından kısalma olmuş ama plasenta rahim ağzını kapatıyor sorun yok dedi anlamadım Kısalma söylemedi ne kadar olduğunu bende sormayı unuttum kontrole de daha bir hafta var o yüzden buraya sormak istedim aklıma çok takıldı
Beceriklianne MinikKalpb nst de sancı cıktı ondan smra cnm agrı kesici verdiler smra tekrar nst bagladı dr
Sadelim Minigiim-vebenn52 kontrol gününe kadar fazla ayakta kalmayın yatın dikkat edin kontrol gününde kaç mm olmuş ilaca gerek var mı nasıl yol izleyebilirim diye sorarsiniz demek ki şimdilik ilaclik bı durum görmemiş siz yine de dikkatli olun inşallah zamanında gelir bebislerimiz ❤️