Betulpehlivan Tugba3434 anaaaaa 🙄🙄 banada 12. Haftada erkek dedi 14 haftalıgım 2 hafta sonra gidicem acaba degişir miki
Yalinn8 Tugba3434 çünki bariz pipi olusumu yoksa 14 erken bi zaman cinsiyeti netlestirmesi icin, doktorunuz aceleci davranmis
Smiley87 Tugba3434 bana da doktorum 14 de %80 erkek dedi ama bu haftalarda kordonla da karışabilir demişti 🙄
Aycann12 Bana 12 haftalıkken erkeğe benziyo dedi 15 haftalığımda başka doktora gitim erkek dedi 19 haftalıkta gitim yine erkek dedi değişirmi ya inşalah değişmez ben şimdiden alışveriş yapıyorum yavaş yavaş 😀
Krasivyy Tugba3434 valla bnm kızım hiç dönmediği için 17 haftada net öğrendik bence detaylıyı bekle canm
Eminegokhan Bende şimdi geldim doktordan 12+3deyiz erkek gibi görünüyo ama kesin değil dedi değişir mi acaba ya
Zulfiyemir Erkek kendini erken belli ediyor kemik yapısı kas yapısı bana 11+5de erkeğe benziyor dediler sonraki tüm doktorlar erkek dedi sonuç ikinci oğlum olacak Rabbimin izniyle sağlıkla gelsin🙏
Aysegullkeskin Zulfiyemir bende 11. Haftadayım meraktan ölüyorum bir iki hafta sabredip öyle öğrenmeye gideyim diyorum 😂 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️
tazeanne61 Tugba3434 1 hafta arayla kontrole mi gidiyorsunuz ? Off lamanıza anlam veremedim 😏 ilk gebeliğim 19 haftalık öğrendim acele etmeyin derim emin olmak için detaylıyı bekliyorum
Bittersweet Tugba3434 benim de kızdan erkeğe dönmüştü. Niye bu kadar üzüldün ama hazirlik falan mi yapmıştın cinsiyete gore?
halimeaydin Tugba3434 niye ofluyorsun cnm ALLAH bağışla sın kız sağlıklı olsunlar da önemli değil cinsiyet 😘
Tugba3434 Alışveriş yaptım eşime söyledim neden oflamayayım sonuçta yanlış bilgiymiş ve ben herkese duyurdum
Muhammedamine Tugba3434 aceleceliğinizin mağduru olmuşsunuz üzüldüm adınıza . Hayırlı sağlıklı evlat olur İnşAllah .. Umarım bebeğiniz cinsiyetini öğrenmenizi OF layarak karşılamanazı hissetmiyordur 🙋🏻♀️