Eda İyi geceler annişler, sabahları benden beyaz sulu akıntı geliyor bebegin suyu olabilir mi nasıl bişey olduğunu bilmiyorum haliyle genelde her sabah oluyor 40. Haftaya girdik bu arada.
1PrensAnnesi Eda Burda bi annemiz eczanelerde bi test olduğunu onun amniyon sıvısı mı yoksa idrar mı olduğunu ayrıştırdığını yazmştı eşinize söyleyin alsın yapın o testi
Mervece92 Gelen su olursa çok kötü kokuyormus.bir de böyle tuvaletini yapıyor gibi olup tutamazmıssın.belki böyle ayırt edebilirsin.ben de 38+2 deyim 😊 Allah yardımcımız olsun 🌹
Nilinannesi 1PrensAnnesi evet bendim o😉 pedin ismi al-sense canım eğer bu durum içini çok rahatsız ediyorsa dene için rahatlamış olur🌸
FundaBal İlk gebeliğimde suyum gelmişti. Şarrr diye geliyo doğum başlayınca. 33 haftalık gebeyim şuan bendede damla şeklinde idrar mı kaçırıyorum anlayamıyorum. Bir kaç güne dr a gidicem zaten o gün söylicem bende
1PrensAnnesi Nilinannesi ay sizmiydnz ☺ Adınızı unuttum kusura bakmayın bende not edicem bu testi illaki bizde de gerek olur iyi akıl verdiniz valla