betulrahimi 11+5 günlük hamileyim annem kısır yapmış içine de maydonoz koymuş yemesem içimde kalır yesemde bebeğe bişi olur diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım
Enas2365 betulrahimi kaç demet maydonoz koymuş? 10 demet maydonoz koysa ve hepsini de siz yeseniz neyse 🤦♀️
tugcesakzci betulrahimi içindeki azıcık maydanozdan bir şey olmaz canım ye. Bi kasa maydanoz yoktur içinde sonuçta Hem kendisinden ziyade suyu çok riskli oluyormuş bilgin olsun
TinkiPinki20 betulrahimi bir şey olmaz canım ye için rahat olsun. Maydonoz kürü yapıp içmiyorsun sonuçta
Gamzecanpolat betulrahimi Ne yediğiniz değil miktarı önemli kısır lahmacun salata içindeki maydonozdan birşey olmaz doktorlar fazlasının 13 14 bağ yemenin zararlı olduğunu söylüyor
Snem33 Her gün salata tüketiyorum neredeyse hep maydonozda dogruyorum sabah yumurtamin yanındada yiyorum bebeğim sağlıklı çok şükür kızlar her duyduğunuza inanıp strese sokmayın kendinizi stres daha tehlikeli bence ne demişler herseyin çoğu zarar
Baahar4549 betulrahimi Bişey olmaz 3-4 demet yemeniz ya da suyunu içmeniz lazım direkt düşüğe sebep olması için. Afiyet olsun ☺
Ceku00 betulrahimi ben de hamileliğimi daha yeni öğrendim az önce kısır yedim maydanozlu aklıma bile gelmedi 😂 maydanoz tarlası yemediğimiz sürece sıkıntı olmaz heralde 😂
Kelebekmisaliihayat betulrahimi maydanozu bi oturuşta bi demet yemiyorsaniz bir şey olmaz. Salatada kısırda bir iki dal maydanoz ancak yersiniz. O da bir şey etkilemez.
__anne__ betulrahimi az bir şey maydanozdan bir şey olmaz canım. Ben salatalara da koyuyorum arada. Demet demet yenmediği sürece sakıncası olmaz diye biliyorum