Ecearya Merhaba pahada agir seyleri almaya basladim sizce en iyi elektrikli gogus pompasi hangisi memnun kalan arkadaslar yazabilirse cok sevinirim 😊
Hulya06 Ecearya Tavsiye üzerine elektirikli Lansinoh aldim.Bi yakinim da kullaniyor cok memnun,cekim gücü cok iyi👍🏻
Gzddlk Asilaliaras 2 li mi canım tekli mi ben çalışacağım için zamandan tasarruf 2 li almak istiyorum çokta bi fiyat farkı yok zaten ama bazıları 2 li zaten kullanılmıyor aynı anda ikisini birden sağım yapamıyorsun falan yazmıştı da bilemedim bende
Asilaliaras Gzddlk benim tekli ikilide sağım daha zor oluyor ama üstün başın süt olabiliyor 😊zamn açısından evet ama alışana kadar zorlanıyorsun görümceminki ikiliydi ordan biliyorum onunda aynı marka ikili sadece
Miniksena Mamajoo aldım ben indirimdeydi kullanmadm henüz. Yorumlar çok olumluydu lansinohu pek tavsiye etmiyolardı ama kullanan birine sormak lazm
Pinky86 Yh6653 her tur biberona oluyor mu, yoksa sadece kendi biberonuna mi sagabiliyorsunuz? Farkli bir biberonda icecekse aktarma islemi mi yapmak gerekiyor?
Sinem123 Ben de netteki yorumlara bakarak philips avent aldım. Henüz kullanmadım ama baya konforlu duruyo