Kanalize Bir aylık bebeğim sırtı yere geldiği an çığlık atıyor ağlamaya başlıyor kucakta ayakta uykuya dalıyor kollarım ağrıyor artık sizler bebişleri nasıl uyutuyorsunuz
Leyla1993 Kanalize yuzu üste denedinizmi?bendede hep aynıydı büyüdükçe memede yatdi sonra yanımda artık kendisi uyuyor
Kanalize Leyla1993 denedik ama sadece yanındaysak yüz üstü yatırıyorum gece ne olur ne olmaz gibisinden
Kanalize poyrazin_annesi28 o da zor dimi benimki emmiyor beşik olarak beni kullanıyor yerine koyamıyoruz beş dkda uyanıyor
Youngmotherr Kanalize değişiyor bazen oğlum kendi uykuya dalıyor bazen memede uyuyor bazen de sallıyorum genelde elimi tutarak ya da bana temas halinde uyuyor
Anneseker Kanalize instagramda uyku eğitimi verem eğitimciler var bir çok anne sizin anlattığınız sorunları yaşayıp çözüme kavuşuyor bir danışmanlık alın isterseniz
poyrazin_annesi28 Kanalize Hem de nasıl zor şuan yine memede 🤣 Allah hepimize sabır versin illa ki gecicek bu günler 💞
Hopefulmom Kanalize beyaz gürültü ya da fön Makinesi sesi kullanmayı denediniz mi bizim kızda ağlar uyumazdı birde yarım kundak yapın o zaman rahat uyur 3 aylık olsun bağırsakları gelişsin geçer annesi bu günler sadece sabır rabbim sağlık versin yavrunuza 🥰
Kanalize Hopefulmom evet denedik bazen işe yarasa da bazen hiçç bazen kundağa da sarıyoruz inşallah geçer aminn hepimizin bebişine sağlık versin🫶🏻
Kanalize poyrazin_annesi28 benimkide benim üstümde uyuyor illa kucağımda olacak beşik niyetine kullanıyor beni🤭 inşallah geçer uykuya hasret kaldık