perosy Nurdzdr seni gerçekten çok iyi anlıyorum ilk öğrendiğimde 8 farklı doktora gittim 8ide bir hafta bile yaşamaz dediler doğma şansı yüzde on bile değil diyorlardı içini ferah tut Allah büyük🙏🏻 yanlış anlamanı istemem ama sağlıksız bir çocuk yetiştirmek çok zor çok güç yakınımdan dolayı biliyorum bir şey varsa da en başta öğrenip ona göre hareket etmek çok daha iyi
Nurdzdr perosy evet rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah şuan nasıl bebeginizödem ve ense kalınlığı tamamen geçti için dr ne diyor bu duruma bebekle ilgili ve hala perinaatoloji mi takip ediyor süreci
perosy Nurdzdr evet ben hala perinatolojiyle devam ediyorum doktorumdan çok memnun olduğum için o dönem için ise kromozomsal bir bozukluk olmadığı için muhtemelen kalbinde delikler vardı büyüdükçe kapandı o yüzden diye tahminde bulundu. En çok ödemi kalp delikleri yapıyormuş zaten bilimsel olarak.
Nurdzdr perosy anladım perinaatoloji takibi Daha iyi bence , ne kadar süre ile kontrole gidiyorsunuz peki ,bizim kalpte organlarında bi sorun gözükmüyor şuan çok şükür hatta gelişimi on gün önde gidiyor inşallah güzel sonuclar alırız
Nurdzdr perosy en cok sinirlendigim nokta direk alma taraftarı oluyorlar ve ödem geçme ihtimali %10 diyolar ölcek diyolar rabbim verdi rabbim alır hayırlısı olsun ama insana zehir ediyolar herşeyi en kötüsü bebek etkileniyor pskolojin mahvoluyor hepsine razıyım sagsalim saglıklı dogsun
perosy Nurdzdr o dönemde haftada bir kere gittim ama şu an ayda 1 gidiyorum bir sorun olmadığı için. Dualarım seninle içini ferah tut çok zor ama psikolojik olarak en azından daha sağlam olman gereken bir dönem şu an
11-11 Nurdzdr benim de ense kalınlığı çıkmıştı nasıl hareket etmem gerektiğini anlamam için cvs yaptırdık çok şükür temiz geldi lütfen sonuç çıkmadan benim gibi kendinizi yıpratmayın ben kendimi çok üzdüm bütün değerlerim artış ve düşüş gösterdi zor günler geçirdim ama genetik doktoru o kadar çok kişi geliyor ki temiz çıkıp dönen de çok kendinizi hemen yıpratmayın demişti biraz içi rahatlatmıştı siz de hemen kendinizi üzmeyin umarım sonucunuz temiz gelir tüm samimiyetimle diliyorum bunu
Nurdzdr perosy evet haklısınız sakinim ama sakinliğimn altında neler dönüyor kafamda bir tek yaşayan anlayabilir rabbim kimseye de yaşatmasın inşallah dualarınıza talibim allah rızası icin cok ihtiyacımız var rabbim kabul etsin dualarımızı
11-11 Nurdzdr hayır 22 haftalığım detaylı ultrasona girdim çok şükür orada da bi sıkıntı çıkmadı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤍
Nurdzdr perosy allah razı olsun inşallah bendee dua ediyorum bol boll rabbim şifa versim bebişşlerimize ❤️