nesrinmom Kimsenin görmediği sizin gördüğü silik çizgiyle hamilelik öğrenen varmı aranızda testlerinizin resmini atar mısınız https://mutluresim.com/images/2023/12/08/nE4nJq.jpg. Bu benim 2. Kez yaptığım testin 25 dakka sonraki hali Diğer testlerime önceki posttan bakarsınız ,herkes yok dedi ama bana neden var gibi geldi korktuğum için mi Göz yanılması yaşamış olabilir miyim 🥺
[silindi] nesrinmom benim negatif çıktı.kan tahlili verince hamile olduğumu öğrendim.4 haftalık vs olunca belli olmuyor ki.hem de iki kere yapmıştım test
nesrinmom [silindi] şuan için istemiyorum o yüzden üstüne düştüm göz yanılması olduğuna emin olmak istiyorum sadece 😄
tugcesakzci nesrinmom çizgi göremiyorum, zaten ilk 10 dakika sonrasında çıkan çizgi kuruma çizgisidir gebe değilsiniz. Diğer attığınız da da yoktu çizgi
nesrinmom tugcesakzci bende biliyorum kaç dk geçerli olduğunu ama yapar yapmaz da zar zor gördüm resmini sonradan çektim dahada belirleşsin diye kamerada çıkmıyor çünkü,
Miracc06 nesrinmom Ben yarım saat sonra Cok hafif bir çizgi gördüm Cok Cok hafifti sonra gebeymişim işte ama sizin testte bende cizgi göremedim
Kardelennn21 nesrinmom ben gördüm Eğer hemen çıktıysa gebesin Benimde bu kadar silikti adetime 8 gün vardı