Melihali Selam kızlar benim oğlan bu ultrasona girince asla yüzünü dönmüyor hep arkası dönük 3aydır görmüyorum merak ediyorum nasıl ne yapsam döner acaba bilgisi olan var mı
Mervekaram22 Melihali kuzum birley yapmıyoruz bebişlerin keyfini bekliyoruz 😂😂benim doktor ne yaptı yüzünü göstermedi elleriyle kapatmıştı 😂
amayinedeiyiilerledim Melihali ablam ultrasona girmeden önce kahve iç çikolata ye bebek sürekli hareket ediyor demişti. Deneyeceğim bende 🤭😂
cutecik Melihali göstermeyen göstermiyo😀 şuan 28. haftamdaym kızın sırtını ezberledik ilk hamileliğimde oğlum pozlar bile veriyodu bu yok görmeyin beni diyo görürsekte yandan eli hep yüzünde😀
Baahar4549 Melihali 36 haftadır bir kerecik bir kaç saniyeliğine burnunu gördük o kadar sürekli arkasını dönüyor. Ultrasonun olduğu yere yumruk atıyor. Nst çekebilmek için cihazı hemşire ve ben tutuyoruz çekim bitene kadar.
Sunseett52 Valla bende 29. Haftama giricem hala daha göremedik 😅 ya sırtı dönük ya da eliyle kapatıyor keyfine kalmış bir şey. Doktorum o kadar dönsün diye eliyle göbeğimle oynadı ama yok dönmedi inatçı bir oğlan dedi 😂
mineoksuz11 Melihali kızım hiç göstermemişti 1 kere 1 saniye kadar gözleri göründü sadece o kadar inşallah ileriki dönemde gösterir ☺️
hayalim35 Melihali 20+2 olduk bu gün hala cinsiyeti bilmiyoruz🤦♀️ sırtını dönmüştü çikolata ve vişne suyu öneriyor doktorlar gitmeden içecem bnde