sevalciftci Kızlar dün akşamdan beri boğazımda böyle sanki bir şey takılmış hissi var bugün yemek yedimde geçmişti şuan yne var intenrtten bakıyorum olabilir yazıyor neden olur bu 10+5 hamileyim
yenidenanne34 sevalciftci dün falan kustun mu canim? Bendede var suan aynısı dün istifra ettikten sonra oldu kaldi orda hala ayni
Gulays sevalciftci hiç telaslanma kuzum ben 28 haftalık oldum ara ara tekrar ediyor hormonal birşey sanki boğazında ekmek kalmış veya ayva kalmış gibi batma hissi oluo
sevalciftci 1palyaco sanki bildiğin boğazıma yemek takılmış ta gitmiyor gibi mide bulantısı yapıyor buda ya çok kötü oluyorum acile gitsem bakarlarmi acaba kötü bişey değildir umarım
sevalciftci 1palyaco birde bende ağrı yok boğazın alt tarafında bildiğin birşey takılmış gibi midem çok kötü yapıyor 😓
1palyaco sevalciftci acil pek brşey yapmaz gibi ama belli de olmaz ben normal kulak burun boğaza gittim doktor damla gargara bile vermedi . Su iç dedi sadece. Belli olmaz ama belki sizin gideceğiniz acil doktoru veya bölüm doktoru verebilir .
sevalciftci Gulays batma değilde sadece sanki birşey takılmış gibi rahatsız ediyor ve çok kötü mide bulantısı yapıyor 😓
Gulays sevalciftci kuzum benim mide bağırsak sorunları genel olarak ne yazikki hamilelikte olan bir durum günde 1 tane soda icebilirsin birde ağır ve aşırı yağlı tuketmemeye çalış
sevalciftci Gulays vallahi dün akşam boğazım yanmadindan midee bulantsui vuryot birde bir saat ağladım çok kötü yaa geçmiyor ne yapsam üç gündür şuan böyle
Gulays sevalciftci kafana takmaya devam etme üzmek istemem ama ben bir kaç gün hiç uyuyamadım ve ufak bi oglum var mahvoldum ama ne zaman takmamaya başladım hafifledi hala ara ara oluyor olsun ya sağlıklı olsunlar da ilk gece bende sen gibi çok ağladım ciddi bir hastalığım var sandım şükür bir şey yok korkma
sevalciftci BbBussee sanki böyle boğazıma birşey takılmış BbBussee sanki yemek boğazımda kalmışta gitmiyor gibiydi buda çok kötü mide bulantısı yapıyordu şuan geçti çok şükür yok üç dirt gün heo oyleydi ama normalmiş herhalde i his