Seymom Merhabalar kızlar doğum yapmayı düşündüğüm hastane nilüfer doruk siz görüştünüz mü? Fiyat içerik konusunda, bir kaç hafta önce 21 bindi bugün görüştüm 23.800₺ olmuş. 35. Haftadan önce fiyatta sabitleme yapılmıyormuş
Sibel_gedik Seymom siz hangi doktora gidiyorsunuz ? yaa birden artıyor fiyatlar ne olacak böyle 😳 bende Nilüfer’de düşünüyordum ama medikal de fiyat bilen varmı ??
Nesram Seymom iki ay önce kuzenim 20 bine yaptı iki ayda ne kadar artmış cidden ya hızlarına yetişilmiyo yılbaşında. Sonra daha çok artar
bbtrn Seymom Ben Gemlik atakente gidiyorum yalçın beye ilk haftadan beri gayet memnunum şu an 34. Haftadayiz normal doğuma 10 bin sezeryana 20 bin dedi
Seymom Sibel_gedik Ben doktor değiştirdim doruk nilüferde kemal köroğluna gideceğim baya deneyimli ve arkadaşım doğum yaptı memnun kaldı
Seymom Ben doktor değiştirdim doruk nilüferde kemal köroğluna gideceğim baya deneyimli ve arkadaşım doğum yaptı memnun kaldı
Ezgyldrm Bende Nilüfer doruk a gidiyorum Ayşenur hanım doktorum ama Kemal beyi duymuştum pahalı bi hastane sürekli fiyat değişiyo detaylı ustrason için 3500₺ fiyat verdiler dışarıda 1700₺ ye yaptırdım bilginiz olsun
OYKUmom Ezgyldrm benimde detaylı zamanı geldi gerçekten 3500 mü oha yani 😯 doktorum randevu al dedi bende dışarda yaptırıcam dedim tamam dedi 1500 TL ye ahmet yılmaza randevu aldım
Dupduru Kemal köroğlundan yeni bi arkadşım doğum yaptı ve ikinci olmasına rağmen toparlanamadı sezaryan oldu tecrubeli olduğunu bütün bursa biliyor ama bence bıkmış artık hastadan dikişin yarısından sonra başkasına attırmış .doğumdan sonra bebek için gittiklerinde yüzlerine bile bakmamış bilginz olsun
Nesram Dupduru benimde ablam ve kuzenim kemal beyde yaptı ikiside sezaryan ikiside çabuk toparlandı ve şuan bende ona gidiyorum riskli gebelik kötü yorum duymamıştım bi an tedirgin oldum
Ezgyldrm OYKUmom duymamıştım bende Aliye Balkan Özmen’e gittim çok güzel ilgileniyo referans ile gittim arkadaşım gitmişti memnun kalmıştık 45 dk kadar inceliyo tek tek gösteriyo eşimi içeriye aldı yüzünü görmek için uğraşıyo
Emossh Bende jimer hastanesine gidiyorum doktorum Bilge çetinkaya riskli gebelik doktoru 16 haftalık hamileyim bir hafta oldu serklaj oldum 22bin tl verdik muayene 1500 tl sezaryen doğum şimdiki fiyat 33bin dediler yılbaşında artıcakmış
Gizemgizm Emossh Jimer bana 3-4 hafta önce 22bin demişti(Aralık sonunda artar dediler) Sizin riskli diye farklı fiyat mı veriyolar acaba. Çok fark var arada.