cevahir_1 37+1 deyiz bugün doktor kontrolüm vardı nst de kasılmalar çıktı doktor bebek kanala girmiş dedi alttan muayene yaptı parmak ucu kadar acilman var dedi yakında sancıların siddetlenir dedi acaba doğumum ne zaman olur cok heyecanlıyım
BUSRA-2121 cevahir_1 ay çok heyecanlı nişanınız suyunuz geldi mi demek doğum yakın 🙏🏼🥰günümüz aynı ben de iki gündür kendimi pek iyi hissetmiyorum yarın kontrolüm var artık geldin istiyorum 🥲 inşallah kolaylıkla doğumunuz olur
NoNameee cevahir_1 ben de 37 haftalığım. benim de dün sancım vardı nstde de sancı çıktı baya. Açılmam yoktu doktor takip edelim kanama, 5 dkda bir düzenli kasılma olursa hemen gel dedi
1s1e1d1a_ cevahir_1 37+4 olduk bizde 2 cm açılmam var baya yoğun şekilde akıntım var bebek kanala inmiş doğum pozisyonunu almış kasıklarım belim arada ağrıyor ama uzun sürmüyor doktor banada aynısını dedi 5 dk bir sancin artar ve daha uzun sürerse Nişanın gelirse hemen gel diye sağlıkla alalım insAllah kucağımıza 🤲🤍
Meltemmms Aynı şekilde benimde nst de biraz sancım çıktı açıklık yok ama bebek kanalda. Kasıklarım dünden beri inanılmaz ağrıyor özellikle sağ kasığım. Belime vuruyor. Ama nişan su yok. 37 haftaya gireceğizz