nesrinmom Dün adet olacak gibi ara ara rahim bölgeme karnıma yani sancı girdi dedim heralde adet olma zamanım geldi doğumdan sonra hiç adet olmadım Ağustos da doğum yaptım bu arada , bugün de inanılmaz yorgunum ilk oğluma hamileyken adete 10 gün varken de böyle olmuştum ya hastayım ya hamileyim diyip test yaptım pozitifi gördüm bariz belliydi . Ama şimdi işte test yaptım erken gebelik testi böyle çok dikkatli bakınca bir görünür bir kaybolur cinstendi ilk yapınca 15 _20 dk sonra biraz biraz daha belirdi ama asla kamerada çıkmıyor şimdi daha belirgin oluyor . Yani kuruma çizgisi asla değil kac test yapmış insanım kuruma çizgisi belli ediyor kendini ama bu ne bileyim silik çizginin alası. Geri çekilme yöntemi kullanıyoruz o yüzden sürekli test yapan biriyim . Böyle olunca korku girdi içime . Bu ay spirale ikna olmuştum ama ne dersiniz var mıdır sizce . Sırasıyla atıyorum Bu testin ilk hali 10 dk içinde çektim Bu yaklaşık 25 dk hali Buda 1 saate yakın olan hali şimdi çektim
nesrinmom MerveNural ahahahah manyak 😂😂 güldürdün kız beni. Ya inanın kamerada gözükmüyor ben niye görüyorum kiiii 🙄
nesrinmom teacher-mom21 ben görüyorum işte kamerada gözükmüyor olmasa niye görüyorum diyim ama dediğim gibi aşırı silik bişey ya dikkatli bakınca belli oluyor yanımda olsanız gösteririm kız 😂😂😂
hunilimom nesrinmom şey benim de öyleydi 3 gün sonra tekrarladım hatta arkadaşıma atıyorum yok diyor diyorum ben görüyorum 😂 3 gunsonra daha hafif ama belirgin oldu 2 gün sonra kan verdim 317 çıktı 😂 korkutmak istemem kan ver hemen
nesrinmom 12hafsagunkokkaya96 ay yok ya kamerada hiç görünmüyor bence ben dikkatli baktığım için göz yanılması falan heralde
nesrinmom Kiwitoveannesi Buda son yaptığım test , adet hiç olmadım ki cnm 3 aydır göz yanılması gördüm demekki çok incelediğim için var gibi geldi heralde kamera da belli olmaz zaten o gördüğüm gerçekse bile çünkü yok denecek kadar silik