Kbrnrkl Edanur061 mide bulantısı 3. Ay sonrası. Cinsiyeti bebekten bebeğe değişiyor kızımı 20 haftalıkken öğrenmiştim oğlumu 9 haftalıkken şimdi ki gebeliğimi 19. Haftada
1prensesannesi__ Edanur061 cinsiyet 16. Haftada belli olur kendini gostermezse 20. Haftalara çıkabilir bulanti kisiden kisiye degisir genelde 4. Ayda bitmis oluyo
minikmucizeemaak Edanur061 Mide bulantısı kişiye bağlı 7. Veya 8. Ay da bulantı ilacını bırakmıştım ben arkadaşım doğurana kadar içti cinsiyeti 15+0 da öğrenmiştim
Gamzecanpolat Edanur061 10. Haftadan itibaren doktorlar tahmin ediyor erkek bebekler erken gösteriyor genelde cinsiyetini ben 16. Haftada öğrendim doktorum dün muallaktayım dedi 😄 19. Haftadayım detaylı ultrasonu bekliyorum
MomyAsli_ Kbrnrkl neler yiyordunuz oda etkiliyor mu bana bugün çok hareketli erkek olabilir dedi sadece bacakları oynuyordu
Hnd_01 Edanur061 miğde bulantısı herkesde olmuyor canim.benim bebeğim kız.bir kere bile migdem bulanmadi.ama ilk 3 ay da bulantısı kesilen anneler de var.9 ay boyunca bulantısı devam eden anneler de var.
MomyAsli_ Kbrnrkl bende kızımda hiç tatlı yiyemezekn bunda aşırı tatlı istiyorum yiyorum özellikle şekerli şeyler iyi geliyor
Kbrnrkl MomyAsli_ Evet kesinlikle erkek çocuğu tatlı yiyerek belli ediyor bence kızımda sa tuzlu şeyler ve turşu çok yedim bu gebeliginde de öyle
Rozalii-67 Ben 10 +3 üm doktorum tam 10. Haftama girdiğim gün yüzde 50 60 kız dedi ama yanılma payımda var dedi çok merak ediyorum gerçekten ne olduğunu ya
Mervetunc21 Benim daha altı haftalık ama ne bunalttım var nede belirti 🤷🏻♀️ Bunaltı yoksa erkek diyorlar doğru mu kızlar