Sewo Kızlar çok afedersiniz ama sormam lazım. Lavaboya çıkarken çok zor yapıyorum küçük abdestimi karnım ağrıyor .tam geliyorum oturuyorum tekrar tuvaletim geliyor. Acaba enfeksiyon mu yoksa normal mi bu .yanma falan yok
Merveangel Sewo benimde öyle cnm cuma tahlil yaptirdim yüksek çıkmış sonuclar carsamba doktora goturucem kesin enfeksiyon netten baktimda bence saglik ocaginda testlerini tekrarlat sende
Erham Sewo ben 1 hafta yanma kaşıntı acı çekiyordum ve gitmedim 1 hafta dün gittim dr dan fırça yedim. Sakin ihmal etme mantar ve enfeksiyon yayılmış. Sağlık ocağı değil hastaneye gitmelisin
AlininAysesii Sewo Çok hafif acı oluyordu bende de ama ben gece uzun süre idrarı tuttuğum için oluyor sanıyordum, enfeksiyon değerim normalin bi tık üstü çıktı maalesef.
Sewo Erham sağlık ocağında yaptıracam tahlil çarşamba özelde randevum var sonucu gösteririm. Korktum valla
Sewo AlininAysesii benim en çok sikayetim tuvalette tam rahat yapamıyorum azıcık azıcık ve ağrılı oluyor ama yanma yoktu.bide wc den çıkar çıkmaz gene geliyor tuvaletim
AlininAysesii Sewo Aynen ağrı bende de oluyordu ama ben uzun süre tutmaktan ötürü öyle oluyor sanıyordum, atlatırız umarım.
Sewo AlininAysesii Inşallah canım ya.. dikkate almak lazim enfeksiyon çok kötü şeylere sebep oluyor Allah muhafaza