Gamzecanpolat Pamuk Ay yok öyle saçma soruları soracak kadar işsiz değilim çiğ köfte nar elma armut lahmacun cips içindeki 1 dal maydonoz sorularından gına geldi 🤣
Pamuk Anneoluyorumm00 Canim ben içiyorum.Biz ailecek kola içmeden yemek yiyemeyiz.Seker olduğu icin zero içiyorum sadece.Ama tabi kimseye iç içme diyemem.
Anneoluyorumm00 Pamuk anladım canım çok teşekkür ben kokudan evde bulunduruyorum kendimi tutamam diye 😂 ama canım fena çekti dur eşimden isitiyim getirsin 😂
Kelebekmisaliihayat Pamuk zero olması sadece pazarlama taktiği, içeriğinde tatlandırıcı olarak aspartam ve birkaç şey kullanılıyor. Aspartam , kansere yol açtığına dair bilimsel raporlar var. Bilginize. Yine de sizin tercihiniz .
Gamzecanpolat Pamuk Doktorlar diyor ki ne yediğiniz değil miktar önemli bir tarla maydonoz yemicez sonuçta ay ben mi çok rahatım millet mi pimpirikli anlamadım ilk gebeliğim çok da rahatım anksiyete hastasıydım önceden kurtuldum şükür yoksa 9 ay geçmez 😁
Pamuk Gamzecanpolat Ben de aynı gayet rahatım.Doktor da hasta gibi davranilmasina tepki gösteriyor.Gebelik şekerinin musade ettiği herseyi yiyip içiyorum.
Gamzecanpolat Pamuk En iyisi yani ne gerek var strese girmeye yenilecek veya yenilmeyecek şeyler gayet açık