Mlk2304_ BUSRA-2121 çok güzel olmuş 🤭 Fiyatı ne kadar acaba? Şubat ortasında doğum nasipse şuan yaptırmam erken gibi , siz kaç haftalık iken yaptırdınız
EvrimAnac BUSRA-2121 selam canım benim kargo da bugün geldi bir şey soracaktım sana kolonya şişesinin içini boş mu gönderdiler bir de baskı şeklinde değil de normal yapışkanlı etiket yapmışlar değil mi seninde mi öyle
BUSRA-2121 EvrimAnac Evet şişe boş ve etiket baskı ama baskı yırtılmış söylediniz mi değiştirsinler yada size etiket olarak göndersinler. Üzüldüm valla neden böyle oldu ki düzeltmeleri lazım
BUSRA-2121 EvrimAnac kolonya şişesine evdeki kolonyadan doldurdum. Ekstra almayacağım. İnstagramda rumi candle store mağazasından aldım mumları kutusuyla geliyor etiketi arkadaşım yaptırdı bana kurdeleleri de ben yaptım. ☺️
BUSRA-2121 Mlk2304_ 220 lira ve 60 lirada kargo ücreti vardı ben erken yaptırdım malum herşeyin fiyatı artıyo bozulma falan olmuyor bi yıl süresince yaptırabilirsiniz yeni yıldan sonra kesin artar fiyatı ☺️
EvrimAnac BUSRA-2121 AA evet daha öncede göndermiştin canım hatırladım :) İnda da bi de ekstra 20 Li kolonya şişesi vardı almadım. Ben bi 50 Li çikolata +20 magnet yaptırdım sadece