Elffyns Aysenurrr54 ben memorial hastanesine gidiyom memnunum şuan devlet olarak da şehir hastaneleri beğeniliyor
Quenn1 Aysenurrr54 Ortadoğu hastanesi Esra Aktepe keskin hocayı kesinlikle tavsiye ederim çok çok iyi hatta normal doğumu destekleyen bir doktor
Quenn1 Aysenurrr54 bir de zahide küçük var hangi hastanede bilmiyorum arkadaşım gitmişti çok memnun kaldı
Zsmm Ben medicanadan doğum paketi aldım ama daha hiç gitmedim 5 hafta yeni çünkü. Çevremde orada Ayşe hocaya gidip çok memnun kalanların tavsiyesi ile aldım. Görümcemde Liv’de doğum yaptı çok memnundu ama pahalı tabi
Aysenurrr54 Quenn1 hastane olarak nasıl doğum yapan var mı tanıdığınız bide ne kadar ücreti biliyor musunuz
Elffyns Aysenurrr54 Nesrin fener doktorum 24. Haftamda başladım ben 10 buçuk muayene 20 bin doğum olarak anlaştık
Pskmerve Aysenurrr54 ben kendim de gidiyorum 12 haftam bitecek biz memnunuz muayene ücreti 1300 tlydi degsuıklık yoksa .
Senem112 Aysenurrr54 lokman hekim akaya gidiyorum doç elif terzi. Doktorumdan çok memnunum Allah ondan razı olsun. En ufak bi karamsarlığımda bile hep motive edici konuştu
Elffyns Aysenurrr54 evet memnunum doktorum da 37. Haftadayım zaten az kaldı hayır hastanenin idari işler kısmı var ordan bilgi alıyorsunuz doktora göre değişiyor uzman doçent Prof fiyatları
Senem112 Aysenurrr54 doktorum etlik hastanesindeydi o zaman gerçekten çok yoğundu randevum varken bile 1 2 saat geç girdiğim oldu.haliyle doğuma sezaryena çok gidiyoedu hastası çok olduğu için. Ama akay hastanesinde hiç beklemedim. Kendi wp numarasını vetiyor oradan tahlil sonuçları vs iletişim kuruyoruz. Normal muayene ücretini bilmiyorum. Hastaneden doğum paketi almıştım ben arayıp bilgi alabilirsin
Senem112 Aysenurrr54 evet 3 4 kere tanıdıklarım o doktorda doğum yaptı. Gebelik önceside 1 kere gitmiştim memnun kalınca hamile olduğumu öğrenince hiç düşünmeden doktorumdan paket aldım