Elifpinar3 4 aydır 2. Çocuğumu istediğimiz için korunmayı bıraktık her ay çok ümitleniyorum ama olmuyor 😥
Tugba_turk46 Elifpinar3 bende aynı sorunla savaşıyorum 11 ay olacak 2. Bebeğim olmuyor bu ayda ümidim var bata 6 gün kaldı 😔
Rohaaa Elifpinar3 bnmde ilk çocuğum kendiliğinden oldu sonrası korunmak için 1 sene ilaç kullandım d.k.hapını Ve 1 sene de bıraktım olmadı ne yaptıysam sonra hastaneler tedaviler derken tüp bebekte buldum kendimi yumurtam çok küçülmüş dediler 2. Denemem de pozitif gördüm ama yine de korkuyorum emin değilim pzrtsi kan verip öyle net ogrencem ins. Bu arada kızım 3.buçuk yaşında
_almirasmom Tugba_turk46 ben gene ılk kızıma 1. Sene zar zor sahıp oldum ılaclar kılo vermeler falan suan kızım 9 aylık korunuyorduk hamıleyım bugun doktor randevum var saka gıbı :)
oykumens Ben de aynı şekilde 4 aydır bekliyoruz ama olmuyor öncesinde Mayıs ayında düşük yaptım iki ay korunduk sonra bıraktım korumayı.. bir oğlum ikinci olsun istedik nasip olmadı bizde hayırlı haberler alalım inşallah 🥹
ferhpnar Elifpinar3 gittim rahim filmi istedi 2. Çocuk olduğu için 170 Euro para istedi daha çektiremedim
Selinselinselin Elifpinar3 doktora gityiniz mi iyi doktor cihaz da iyi oluyor filme gerek kalmıyor cihazı çok iyi oluyor benim 4 yaş kızımdan önce cocuk istedik doktoruma gittim miyom vardı laparoskopi oldum eşimde sperm testi verdi aşılama önerdi ama ona gerek kalmadan hamile kaldım sağlıklı gebelik geçirdim kızım 4 yaşında 🥹
Suna11 Elifpinar3 4 ay uzun bir süre değil ama ovülasyon testi kullanıyor musunuz? Yumurtlamayı denk getirirseniz tutar belki. Sonuçta bir çocuğunuz var sorun olma ihtimali biraz daha düşük.