Muczem222 Arkadaşlar ben 27 haftadayim sabahtir bebek hareketleri var ama sanki ara ara kasılıyor gibi ve alt karnında sancı oluyor neden acaba ya bebek pozisyon mu degistiriyor acaba
Gamzeramo Muczem222 bende 27 haftalık hamileyim büyüdüğü icin olabilir belki benmkide demin hareketliydi bazen tekmeleri karnimi acitiyo gibi normaldir bence
Elifdddd Muczem222 29 haftalığım o dediğin bende oluyor böyle kasıyor kendini bebek benım bile kalp atısım değişiyor bende anlamadjm yalancı kasılmamı yoksa kasılma değiş baska bseymı
happykis12 Muczem222 27+1 ikizlere hamileyim bir kızımın hareketleri hiç bitmiyor diğeri ise hiç çok nadir hareket ediyor☺️
Biperi @“Muczem222” aynısı bende de oluyor bende 27 haftalığım doktorum bir yerde toplanıyor ondan dedi 🤗
Muczem222 İnsAllah ondandır hareketlerini hissetmeden korkacam ama açıkçası yine korkuyorum pazartesiye randevum var bakalım
Nadire042 @"Muczem222 27 hafta 5 günlüğüz bugün aynı şikayetler bende de var düne göre daha az hareketli ve kasıklarda batma şeklinde acı var
_momandad Bende 27 haftalığım şu an.Bende de hareketlerde azalma ve sadece karın boşluğumda kasılma var önümüzdeki hafta kontrolüm var.
Maveraa Ben de 27+1 deyim bu gün hareketlerini az hissettim ve sol bacağımda uyuşma sağ taraf belde de batma var. Acayip belim ağrıyor. Korktum açıkçası ama sizlerde de olmuş normal demekki bu haftada🙃
_momandad Normaldir diye düşünüyorum bende.Artık onlarda büyümeye başladı ve zaten 18 saat uyuyorlarmış günde.Hareketlerde o yüzden azalma olabilir